Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Неділя, 05 березня 2017 20:23

"Олександрія" програла у Львові

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Звітний матч олександрійців та «Карпат» став для суперників ювілейним – 10-м у Чемпіонатах України. І хоча «Карпати» мають значно більшу історію виступів на найвищому рівні та все ж таки перевага була на боці «Олександрії», яка виграла два матчі, тоді як в активі біло-зелених лише одна перемога. Решта шість поєдинків завершувалися у нічию.

Ще одну зустріч соперники провели у Кубку України, тут також є перевага олександрійців, які на стадіоні «Ніка» у сезоні 2008/2009 р.н. перемогли львів'ян із рахунком 1:0. У складі олександрійців відзначився Є.Шупік.
На правах господарів «леви», намагаючись взяти гру під свій контроль, провели і першу небезпечну атаку. Удар Ігоря Худоб'яка на 7-й хвилині ліквідував О. Новак у падінні перевівши м'яч на кутовий. Заблокували олександрійці та потужну атаку господарів поля на 14-й хвилині матчу після швидкого проходу капітана «Карпат» І. Худоб'яка правим флангом. Марнує слушну нагоду і новачок «Карпат» О. Гладкий, пробиваючи з лінії штрафного майданчика після передачі Миколи Матвієнка. Досвідчень форвард пробивши значно вище за ворота. Тільки після 25-ї хвилини матчу гості почали створювати біля воріт Євгена Боровика більш-менш небезпечні моменти. Витримавши тиск господарів у першій половині першого тайма, гра пішла на зустрічних курсах, правда без суттєвих загроз воротам суперника. Скориставшись відносним затишшям, різкий випад по правому фланзі зробив Олександр Гладкий і навіть з гострого угла пробив по воротах Андрія Новака. М'яч пройшов поряд зі стійкою. Та все ж таки зелено-білі отримали винагороду за свої зусилля. У безпосередній близькості до штрафного майданчика у повітряній дуелі зіткнулися Михайло Козак та Микола Матвієнко та арбітр матчу Євген Арановський назначивши штрафний, нагородивши при цьому гірчичником М. Козака. Капітан "левів" бездоганно виконав штрафний. М'яч перелетів стінку та влетів у ближній нижній угол воріт Андрія Новака – 1:0. Відразу підопічні Шарана організували атаку-відповідь та заробили штрафний біля воріт Євгена Боровика. Назар Вербний прямою ногою зіграв проти капітана олександрійців Андрія Запорожана. Але Артем Чорний пробивши значно вище за ворота.
Намагаючись підсилити атакуючи дії своїх підопічних Володимир Шаран, із самого початку іншого тайму випускає на поле ще одного нападника Віталія Пономаря, який змінив Михайла Козака. Тим часом уже в дебюті іншого тайму гості мало не здобули інший м'яч у свої ворота. На ударній позиції опинився О. Гладкий, який з близького відстані наніс потужний удар, але блискуче зіграв А. Новак. Зловивши свою гру О. Гладкий ще раз вийшов на побачення з Андрієм та знову голкіпер зіграв вище за всіх похвал. На 53-й хвилині матчу господарі зфолили на Грицуку, який і виконав стандарт, але, на жаль, удар Василя був невлучний. На 56-й хвилині після подачі углового реальну можливість зрівняти рахунок мав Віталій Пономар, але після його удару м'яч «лизнув» поперечину і залишивши межі поля. На 71-й хвилині з лівого флангу, Андрій Цуріков зробив націлену передачу до центру штрафного майданчика, Віталій Пономар головою пробиває у правий угол воріт, та сейв Євгена Боровика рятує «Карпати». Відразу ж контратака господарів поля завершується тим, що Сергій Басов, виставивши руку, не пропустивши до своїх воріт І. Худоб'яка. Євген Арановський побачивши у цих діях порушення і наша команда залишається у меншості. На 74-й хвилині керманич «Олександрії» вносити корективи у гру. Замість Артема Чорнія на місце іншого центрального оборонця випускає Андрія Гітченка. На 78-й хвилині олександрійці створюють небезпечний момент. Дмитро Леонов на швидкості намагався ввірватись у штрафну львів'ян. За рахунок фолу Євген Зубейко перериває цю атаку та небезпечний стандарт для «Олександрії». На цей раз зі стандарту пробиває Андрій Запорожан та Євген Боровик, витягнувшись у струну, відбиває м'яч на кутовий. Останню можливість зрівняти рахунок наші земляки отримали на 89-й хвилині зустрічі. Після того, як Денис Мірошніченко порушивши правила проти Станіслава Куліша, було назначено штрафний у бік воріт «Карпат». Василь Грицук пробивши точнісінько у «дев'ятку» та Євген Боровик, правильно вибравши позицію, перекресливши всі шанси олександрійців. Хочеться подякувати ультрас «Олександрії», які у складі п'ятдесяти осіб підтримували команду. У п'яти попередніх матчах «Олександрія» не зазнавала гіркоти вражень, а від "Карпати" здобули першу победу в новому році.

Головний арбітр: Арановський Євген (Київ)
Помічники: Трехліб Ярослав (Дніпро), Жарій Володимир (Павлоград)
4-й арбітр: Дердо Олександр (Чорноморськ)
Наглядач арбітражу: Задіран Сергій (Дніпро)

Директор матчу: Прозоровський Михайло (Вінниця)
«Карпати»: Боровик, Нестеров, Худоб'як – к\к, Гладкий, Матвієнко, Голодюк(Чачуа,68), Дітятьєв, Зубейко(Мірошніченко,81), Кльоц(Завійський,90), Лобай, Вербний
Запасні: Підківка, Філімонов, Гуцуляк, Грисьйо
Головний тренер – Олег Дулуб

«Олександрія»: Новак, Огіря(Леонов,67), Куліш, Цуріков, Чорній(Гітченко,74), Запорожан – к\к, Грицук, Чеботаєв, Шендрік, Козак(Пономар,46), Басов
Запасні: Леванідов, Сімінін, Старенький, Банада
Головний тренер – Володимир Шаран
Попередження: Н.Вербний (43хв.), О. Дітатьєв (62 хв.), Є.В. Зубейко(79 хв.) – М. Козак (38хв.), С. Басов (61 хв.), О. Цуріков (69 хв.)
Вилучення: С. Басов (71 хв.) – друге попередження
Гол: І. Худоб'як (39хв.)

http://fco.com.ua

Read 2510 times Last modified on Неділя, 05 березня 2017 20:29

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha