Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

П'ятниця, 10 лютого 2017 21:36

Бойова нічия олександрійців

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
"Олександрія" розписала світову з чеським клубом – 1:1.
Сьогодні ФК "Олександрія" "пройшов екватор" іншого навчально - тренувального збору в Турції і саме сьогодні був зіграний третій, із п'яти запланованих, спарингів. Суперником був чеський "Богеміанс". Гра вийшла досить бойовою. У першому таймі моменти мали як олесандрійці, так і пражці, але команди пішли на перерву без забитих голів. В іншому таймі наші суперники першими відкрили рахунок. На 62-й хвилині, після подачі з кутового Гавел головою пробив у ближній кут, а В.Леванідов не зміг врятувати від взяття воріт. Проте, відповідь "Олександрії" не забарилася. Вже за 4 хвилини А.Шендрік удало замкнув навіс після кутового нашої команди.
ФК "Олександрія" – "Богеміанс 1905" – 1:1 (0:0)
ФК "Олександрія": Леванідов, Гітченко, Бондаренко, Шкіндер, Габовда, Огіря, Запорожан, Леонов, Старенький, Чантурішвілі, Грицук.
Інший тайм: Леванідов (Рудик, 63), Басов, Шендрік, Габовда (Старенький, 55), Чеботаєв, Цуріков, Чорний, Грицук, Леонов, Запорожан, Пономар.
Голі: Шендрік (66) - Гавел (62)
1:1 – третя нічия олександриців на зборах у трьох матчах і тепер наші земляки готуються до гри проти грузинської "Самтредії", яка відбудеться 14 лютого.
За матеріалами сайту fco.com.ua
Read 323 times Last modified on П'ятниця, 10 лютого 2017 22:57

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha