Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Субота, 23 липня 2016 13:34

Артем ЩЕДРИЙ: "Не можна з "Шахтарем" припускатися таких помилок"

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Хавбек "Зірки" поділився враженнями після програного поєдинку проти "Шахтаря" та проаналізував стартовий матч сезону.

- Ми засмутилися після поразки. Виявились неготовими до такої команди. Сподіваюся, додаватимемо у всіх компонентах надалі. Суперник виявився швидшим і був, як мінімум, на крок попереду. Ми намагалися зіграти на контратаках. Пропустили необов'язкові голи через свої помилки. Вони нас зламали. Перший та другий голи самі собі привезли. Не можна з "Шахтарем" припускатися таких помилок.

- Якби не пропустили гол на третій хвилині, гра могла б скластися по-іншому?

- Навіть не знаю… Принаймні, у нас була установка – перших 15 хвилин перетерпіти. Знали, що "Шахтар" на старті таймів завжди грає за допомогою високого пресингу. Повинні були вистояти і витримати це напруження. Але ми пропустили та програли. Потрібно рухатися вперед.

- Наскільки сильно відрізняються між собою перша ліга та Прем'єр-ліга?

- Тут навіть обговорювати нічого. Зараз не скажу, наскільки сильно рівень непорівнянний, але це помітно. По-перше, ми грали проти " Шахтаря ", однієї з найкращих команд Європи. Команда стабільно грає у плей-офф єврокубків, а ми лише вийшли до вищого дивізіону. Ми мали багато дебютів сьогодні. Навіть ті хлопці, котрі колись грали в еліті, досить давно дебютували у Прем'єр-лізі. Тому паралель важко провести. Думаю, команди, які нам по зубах – ще попереду.

- Ви є вихованцем "Динамо". Для вас ця гра була важливою?

- Я не виступав за головну команду, грав лише за "Динамо-2" та дубль, тому особливої принциповості не було. Але хотілося вийти, показати, що ми маємо зуби (посміхається). Але, як виявилось, "Шахтарю" було легко, нам – не дуже.

Джерело: ПРО ФУТБОЛ
Read 4697 times Last modified on Субота, 23 липня 2016 13:46

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha