Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Середа, 06 січня 2016 11:33

Беланда - у "Шальку"

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Слідом за Артемом Кравцем , київське "Динамо" вирішило розлучитися і з Юнесом Беланда, який виступатиме у німецькій бундеслізі.

Гравець збірної Марокко Юнес Беланда вже прибув до тренувального табору німецького клубу в Орландо, де проходитиме медичний огляд.
"Якщо обстеження пройде добре і всі формальності будуть улагоджені, можна буде сказати, що Юнес Беланда буде нами орендований до кінця сезону", - розповів спортивний директор клубу Хорст Хельдт.
У 2012 році 25-річний гравець став разом з «Монпельє» чемпіоном Франції та найкращим молодим гравцем чемпіонату Франції. У 124 матчах за французький клуб півзахисник забив 26 м'ячів. Після цього він перейшов до київського «Динамо». У складі столичного клубу він провів за два з половиною роки 88 матчів та забив 11 м'ячів. У складі збірної Марокко він виходив на поле 32 рази.
"Ми хочемо покращити конкуренцію в команді", - заявив наставник гельзенкірхенців Андре Брайтенрайтер. «Юнес Беланда може посилити наш півзахист у центрі та на флангах. Він швидкий, динамічний і може похвалитися гарною статистикою голів та гольових передач».

Джерело - ФК Шальке

Read 549 times Last modified on Середа, 06 січня 2016 12:19

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha