Print this page
Неділя, 13 вересня 2015 13:36

"Олександрія" не дорівнює чемпіонам України

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

У грі з київським "Динамо", яке більше вже думало про Лігу чемпіонів, підопічні Володимира Шарана намагалися діяти зібрано, але клас суперників виявився поки що незрівнянним. У підсумку, команда Сергія Реброва здобула впевнену перемогу на класі та перевірила свої можливі поєднання перед протистоянням із "Порту".

«Динамо» одразу ж зі стартовим свистком почало потроху нарощувати оберти, небезпечним був новачок – Дерліс Гонсалес, який бажає віддати сповна за відведені йому аванси, але в деяких моментах парагваєць надто поспішав з ухваленням рішення, припускаючись помилок. Не менш активними були Денис Гармаш та Андрій Ярмоленко, дії яких у перші двадцять хвилин вдало читали гості. Ближче до середини тайму гості зуміли відсунути грізного суперника до центру поля, іноді тікаючи у контратаки та вдало діючи у захисній лінії.

До 30-ї хвилини частота влучень киян в офсайд перевищила всі мислимі норми, і господарі спробували зіграти інакше: Сілва подав з правого флангу в район одинадцяти метрів, де без опіки знаходився Денис Гармаш, який точним ударом головою пробив Новака.

На 37-й хвилині новоспечений батько Домагой Віда подвоїв перевагу киян. Ярмоленко прострілив із кутового прапорця, першим на м'ячі виявився хорват і більярдним за точністю ударом змусив вдруге капітулювати «Олександрію» – 2:0. З таким рахунком команди і пішли на перерву, не продемонструвавши нічого цікавого.

Незабаром після перерви Володимир Шаран змінив Артема Чорнія на Юрія Коломойця, освіживши тим самим лівий фланг атаки, намацуючи слабке місце в захисних редутах киян. І це, здавалося, дало свій результат, але на 58-й хвилині господарі ледь не забили третій гол: Ярмоленко вийшов на рандеву з Новаком, прокинув м'яч повз воротаря, проте Антон Шендрік виніс м'яч буквально з лінії воріт, тим самим залишаючи «Олександрії» примарні шанси на позитивний результат Ще один момент кияни втратили на 64-й хвилині – Гонсалес на лівому фланзі накрутив Сергія Басова, зряче прострілював уздовж воротарського майданчика, ось тільки ні Велозу, ні Ярмоленка до м'яча не встигли, і захисники гостей ліквідували небезпеку.

На 70-й хвилині Сергій Ребров підготував подвійну заміну: Олег Гусєв змінив Дерліса Гонсалеса, а Юнес Беланда вийшов замість Мігеля Велозу, освіживши центр поля і позначивши, що гостям у час, що залишився, відпочити не вдасться. У «Олександрії» Давид Таргамадзе, який повернувся в клуб, зайняв місце на полі Сергія Старенького.

На 74-й хвилині Таргамадзе спробував загострити гру: зробив ривок правим флангом, навісивши в район воротарської, де першим на м'ячі опинився Олександр Шовковський. Через хвилину останню заміну провів Ребров, замінивши Жуніора Мораеса на Артема Кравця. У «Олександрії» замість Грицука вийшов Леонов.

Наприкінці матчу зовсім необов'язкові картки отримали Беланда та Банада, порушуючи правила у центрі поля, видно було, що команди згодні з підсумком матчу, але у боротьбі поступатися один одному не хочуть.

У компенсований час "Динамо" буквально розривало суперника. На 92-й хвилині Артем Кравець віддав чудову передачу Олегу Гусєву, який, опинившись віч-на-віч з Андрієм Новаком, не зумів відправити «круглого» у ворота. Але кияни не були б самими собою, якби не створили ще одне футбольне диво: за кілька миттєвостей до фінального свистка Андрій Ярмоленко віддав чудовий пас на Данила Силву, якому залишалося лише переправити м'яч у дальній від воротаря кут. 3:0 – все закономірно.

"Динамо" заслужено перемогло, і може у відмінному настрої готуватися до стартового матчу Ліги чемпіонів проти "Порту".


"Динамо" – "Олександрія" – 3:0 (2:0)

"Динамо" : Олександр Шовковський, Віторіну Антунеш, Данило Да Сілва, Домагой Віда, Євген Хачеріді, Денис Гармаш, Дерліс Гонсалес (Олег Гусєв, '70), Сергій Рибалка, Мігель Велозу (Юнес Беланда, '70), Андрій Ярмоленко, Жуніор Мораєс (Артем Кравець, '76)
«Олександрія» : Андрій Новак, Антон Шендрік, Павло Мягков, Сергій Басов, Андрій Запорожан, Артем Сухоцький, Сергій Старенький (Давид Таргамадзе, '71), Василь Грицук (Дмитро Леонов, '77), Євгеній Банада, Віталій Пономар, (Юрій Коломоєць, '52)

Арбітр : Олександр Дердо (Іллічівськ)

Голи: Денис Гармаш, 33, Домагой Віда, 38, Данило Да Сілва, 90+4.
Попередження: Дерліс Гонсалес, 57. Данило Да Сілва, 71. Юнес Беланда, 82. – Юрій Коломоєць, 56. Євген Банада, 82.

Удари (у ворота): 15 (7) – 4 (0).
Кутові: 8 - 3.
Офсайди: 8-1.

Глядачів: 10.843

Джерело: sport.ua

Read 3663 times Last modified on Неділя, 13 вересня 2015 13:57

Latest from SportРепортер

Related items

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha