Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 20 серпня 2015 09:37

"Шахтар" у Відні перемагає "Рапід"

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
Донецький "Шахтар" на стадіоні "Ернст Хаппель" мінімально переміг віденський "Рапід" у першому матчі плей-офф Ліги чемпіонів.
Команди активно розпочали цей поєдинок, у стартові хвилини якого проходила гра на зустрічних курсах. Проте згодом "гірники" захопили ініціативу та під завісу першого тайму забили єдиний гол у протистоянні. Гарним м'ячем відзначився Марлос. Також перед перервою серйозного пошкодження зазнав Степаненко, який не зміг продовжити гру.
У другій половині поєдинку було багато боротьби та грязного футболу, але обійшлося без вилучень. У підсумку зустріч між австрійською та українською командою завершилася мінімальною перемогою підопічних Мірчі Луческу.
Якщо проаналізувати гру в цілому, то можна сказати, що глядачі побачили цікавий футбол у виконанні команд. "Рапід" нічим не здивував, хоч і намагався перед рідними трибунами забити гол. Особливо після того, як пропустили у власні ворота. Проте австрійці розуміли, що не варто ризикувати та йти у ва-банк, адже впереду ще один матч із "гірниками". Отож в іншому таймі "Рапід" виглядав дещо краще, ніж донеччани, але діяв дуже обережно, багато уваги приділяючи захисним діям.
Окремого розбору заслуговує на епізод із Тейшейрою, який виходив віч-на-віч. Спершу здалося, що у судді не було причин ставити пенальті, проте повтор продемонстрував, що гравець "Рапіда" все ж таки трохи фолив проти бразильця. Проте цей випадок із розряджу таких, де арбітр приймає рішення ставити одиннадцятиметровий, чи не, адже цей епізод дуже суперечливий.
Отже підсумок поєдинку – мінімальна перемога "Шахтаря", який тепер із комфортним перевагою буде виходити на матч-відповідь у Львові.
Нагадаємо, що матч-відповідь відбудеться 25 серпня на "Арені Львів".
Read 486 times Last modified on Четвер, 20 серпня 2015 09:42

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha