Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Вівторок, 07 липня 2015 15:53

Сепаратистам у ФФУ не місце

Автор: 
Rate this item
(5 votes)
Колишнього гравця низки українських клубів та збірної СРСР Віктора Звягінцева, який по завершенню професійної кар'єри працював арбітром, а останнім часом обіймав посаду інспектора та делегата ФФУ, був звільнений зі своєї посади за підтримку сепаратистів на Сході країни.
Про це в інтерв'ю журналістам розповів віце-президент Федерації футболу України Ігор Кочетов.
«Питання зі Звягінцевим ми розглянули досить давно і вчасно, ухваливши відповідне рішення. Ще в травні до Комітету з етики та чесної гри почали надходити сигнали, що, перебуваючи в товаристві наших футбольних функціонерів, Звягінцев дозволяє собі сепаратистські висловлювання, дуже негативно відгукується про Україну та керівництво країни, повністю підтримуючи те, що творять на Донбасі місцеві бойовики та російські. найманці.
Природно, ми не могли пройти повз таку ситуацію. Проблема тоді була розглянута на засіданні Комітету, який виніс вердикт більше не залучати Звягінцева до роботи в будь-якій структурі ФФУ. Про це ми одразу повідомили керівників Донецької обласної федерації футболу Івана та Віктора Гайворонських. Ніхто не ставить під сумнів заслуги Звягінцева перед футболом та його професійні якості. Але кожна людина має право робити свій вибір. Він свій зробив. І нам з ним, безумовно, не по дорозі.
Федерація футболу України у цьому питанні абсолютно чиста у своїх діях. Так, ми не стали оголошувати про своє рішення публічно. Але чи потрібно було це робити? Нехай те, що сталося, залишається на совісті Звягінцева, який, очевидно, забув, у якій команді грав і в якій країні він відбувся як футбольний функціонер.
А ще у зв'язку з цією ситуацією хотів би звернутися до всіх – журналістів, уболівальників… ФФУ й надалі негайно реагуватиме на різноманітні антиукраїнські висловлювання чи діяння будь-якого футбольного функціонера та приймати відповідні рішення, відмовляючись від співпраці з людьми, для яких наша країна виявилася чужою. будинком».
Джерело: xsport.ua
Read 693 times Last modified on Вівторок, 07 липня 2015 22:48

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha