Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 16 квітня 2015 16:34

Букмекери не вірять у наш успіх

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Шанси на перемогу в Лізі Європи наших клубів у букмекерів розцінюються як найнижчі

Лічний годинник залишається до старту перших чвертьфінальних матчів Ліги Європи УЄФА. Два українські клуби продовжують боротьбу за трофей, до варшавського фіналу залишилося всього нічого, але букмекери відводять нашим командам роль аутсайдерів. Погляньмо на коефіцієнти.
Головним фаворитом турніру фахівці бачать німецький «Вольфсбург» – у 4,25 оцінили перемогу «вовків» у турнірі. У «Севільї», «Наполі» та «Фіорентини» шанси трохи гірші, коефіцієнт на їхню перемогу 6.
Тріумф «Зеніту» оцінено у 8, «Динамо» – 12, «Брюгге» та «Дніпро» – 15. Що ж, цікаво буде подивитися на ці ж коефіцієнти після сьогоднішніх матчів.
А що нам пропонують на сьогоднішні зустрічі?
У матчі «Динамо» - «Фіорентина» кияни виглядають трохи кращими, але коефіцієнт на їхню перемогу в 2,4 не дає абсолютної впевненості в успіху. Перемогу італійців оцінюють у 3,35. Та й за ставкою "вихід у півфінал" "фіалки" лідер - 1,7 проти 2,25.
Щодо пари «Брюгге» та «Дніпра», то вихід до півфіналу для обох клубів виглядає як 50/50 – 1,9 проти 2 за українців. Але у сьогоднішньому протистоянні бельгійці йдуть фаворитом – 2 на перемогу проти 4,33 на «Дніпро».
Нічия в обох «наших» матчах коштує близько 3,5.
В інших парах фаворити явніші – 1,8 дають на «Вольфсбург» у матчі з «Наполі» та 1,7 на прохід. Перемога «Севілья» над «Зенітом» сьогодні оцінена у 1,6, як і загальний успіх у цій дуелі.
Як відомо, цифри у футбол не грають, тож побажаємо удачі нашим командам і більше сьогодні о 22:05.
Джерело: sport.ua
Read 449 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha