Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 09 квітня 2015 22:06

"Олександрія" нарешті "вибухнула"

Автор: 
Rate this item
(5 votes)

У перенесеному матчі підопічні Воломиміра Шарана впевнено по грі та результату здолали київське "Динамо-2", повершивши собі втрачене минулим туром лідерство. А ось вихованці Вадима Євтушенка раптом поспіль зазнали поразки від представників Кіровоградщини у першій лізі.

ФК "Олександрія" - "Динамо-2" (Київ) – 4:0 (2:0)

09.04.2015р., 18-00, КСК “Ніка”, 1750 глядачів, +8, поле 4

Головний арбітр – Ігор Пасхал (Херсон)

Помічники арбітра - Заур Курбанов (Херсон), Ігор Жосан (Херсон)

Резервний - Віктор Копієвський ( Кіровоград )

Спостерігач арбітражу - Юрій Ісаєв (Запоріжжя)

«Олександрія» : Новак, Сухоцький, Ломко, Пономар (Іващенко, 82), Чорний (Голенков, 73), Грицук — к/к (Степанюк, 77), М'ягков, Шендрік, Старенький (Леонов, 86), Банада, Басов.

Запасні : Леванідов, Чепурненко, Микіцей.

Гол.тренер - В.Шаран

"Динамо -2" : Волинець, Болденков, Братков, Морозенко, Маїк (Панфілов, 73), Савченко - к/к, Полярус (Петрів, 82), Хобленко, Гемега, Яремчук (Ісраїлов 82), Чорноморець.

Запасний : Бущан.

Старший тренер - В.Євтушенко

Попередження : О.Ломко (27) – О.Братков (3).

Голі : С.Басов (14), С.Старенький (39), В.Пономар (64), А.Голенков (85).

Звітна гра мала відбутися ще у жовтні, проте через велику кількість збірників у «Динамо-2» було спочатку перенесено на листопад, а згодом на 2015 рік.

Нагадаємо, що між собою футболісти ФК «Олександрія» та «Динамо-2» до звітної зустрічі провели 34 матчі: 17 побед олександрійців, 8 нічиїх та 9 побед киян. Різниця м'ячів 44-39= +5 на користь наших футболістів. Найбільше м'ячів у цих матчах забивали: О.Казанюк – 3, В.Грицук – 3 (обидва ФК «Олександрія») та О.Венглинський – 4, О.Косирін – 3 (обидва «Динамо-2»).

З перших хвилин матчу наші земляки почали активно використовувати пресинг, добре контролювали м'яч та за найменшої нагоди завдавали небезпечних ударів по воротах динамівців. На 5-й хвилині олександрійці організували небезпечну атаку за участю В.Грицука, О.Чорнія та С.Старенького. Здавалося, що після їх ударів м'ячу некуди було діватися крім того, як залетіти в сітку воріт. Але, на щастя, для гостей, захисники не без труднощів ліквідували загрозу. А вже через 8 хвилин, після подачі зі штрафного та кількох рикошетів С.Басов опинився перший на м'ячі і ударом у нижній угол відправляє його у сітку воріт — 1:0. Складалося таке враження, що наші земляки вирішили у звітній грі відігратися за три не досить вдалі матчі весняної частини 24-го чемпіонату. Олександрійці добре контролювали м'яч, створювали момент за моментом, креативно діяли в атаці. Кияни також не відсиджувалися в обороні, а намагалися щось створити біля володінь О.Новака, але надійний захист трьохкольорових не дозволяв їм цього робити. Заслуговує на увагу гра в атаці гостей вихованця олександрійського футболу О.Поляруса, який натхненно намагався забити гол у ворота колишньої команди, та ще й на рідному стадіоні. На 27-й хвилині наші земляки організували перспективну атаку. Після передачі В.Грицука до району одиннадцятиметрової позначки, С.Старенький, знаходячись у вигідній позиції, не реалізував стовідсотковий момент. Але йому все ж таки вдалося реабілітуватися на 39-й хвилині. Він отримав м'яч від партнера по команді і потужно пробив майже з лінії штрафного майданчика і після рикошету від захисника м'яч залітає біля ворота — 2:0. За хвилину, Сергій міг оформити “дубль”, але не усвідомив м'яча після передачі В.Грицука і нагоду для взяття воріт було втрачено.

Інший тайм розпочався з гострої атаки олександрійців. О.Сухоцький перехопив м'яч на власній половині поля, виконав сольний прохід флангом, віддав пас на хід В.Грицуку, але після його подачі до штрафного майданчика, захисники ліквідували загрозу, перевівши м'яч на кутовий. Після перерви динамівці почали діяти розкутіше, тому і О.Новаку довелося кілька разів вступати у боротьбу за м'яч. На 60-й хвилині О.Чорній віддав передачу В.Грицуку, той пройшовши флангом і змістившись у центр, обіграв кількох захисників і пробивши по воротах, але м'яч пройшовся над поперечкою. За кілька хвилин після розіграшу стандарту, О.Чорній опинився першим на м'ячі, зробив прострільну передачу вдоль воріт і В.Пономар доводив рахунок до розгромного — 3:0. За хвилину Віталій, отримавши м'яч у штрафному майданчику, пробивши по воротах, але голкіпер зіграв надійно. На 76-й хвилині киянці організували одну з небагатьох своїх атак, але після удару гравця “Динамо-2” А.Новак у відчайдушному кидку перевів м'яч на кутовий. Під завісу матчу олександрійці провели чудову атаку, яка завершилася голом. Після прострілу з правого флангу у виконанні С.Старенького, А.Голенкову єдине що залишилося, проштовхнути м'яч у порожні ворота — 4:0. На доданих до основної години арбітром хвилини наші земляки мали можливість ще раз відзначитися біля воріт киян, але удари О.Сухоцького та Р.Степанюка не досягли мети.

ІАЦ ФК "Олександрія"

Read 3924 times Last modified on Четвер, 09 квітня 2015 22:41

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha