Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 484

П'ятниця, 30 травня 2014 14:29

Відпустка Андрія П'ятова

Автор: 
Rate this item
(3 votes)

Вихованець кіровоградського футболу, голкіпер донецького "Шахтаря" та національної збірної України поділився своїми враженнями після відпустки та розповів за кого вболіватиме на чемпіонаті світу у Бразилії.

"Відпочивати завжди добре. Я був із дружиною та доньками в Туреччині. Там, до речі, зустрілися з родинами Сашка Кучера, Васі Кобіна, Колі Іщенко. І нам весело, і діткам не нудно. Ми ось тільки прилетіли. Але, на жаль, не у Донецьк, а в Запоріжжі… Дякую, Сергію Кривцову допоміг, підшукав нам готель тут… Тепер думаємо, як додому добиратися.

За футболом та тренуваннями починаю нудьгувати, настав час уже знову приходити у форму. У Туреччині я розслабився, відпочив. Ми там із хлопцями хіба що тільки у волейбол грали. Тому якщо ситуація в країні дозволить, і ми з дружиною ще полетимо відпочивати, то вже ніяких поблажок. Будемо займатися спортом, посилено тренуватись.

Чи стежитиму за мундіалем? Навіть не знаю, як вийде. Якщо дивитимуся матчі – тільки заради спортивного інтересу. А за когось конкретно вболівати не планую", - наголосив П'ятов.

Джерело: офіційний сайт ФК "Шахтар"

Read 785 times Last modified on П'ятниця, 30 травня 2014 14:52

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha