Print this page
Понеділок, 30 серпня 2021 13:55

Олександр Петраков: «У збірній України не може бути футболістів з Росії»

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
 Олександр Петраков Олександр Петраков © УАФ.

В.о. головного тренера збірної України з футболу Олександр Петраков у межах своєї презентації на новій посаді відповів на питання про те, чи будуть викликатися в українську національну команду гравці з російських клубів.

«Хороше запитання... Ви мені скажіть, ось я візьму і викличу футболіста з Росії — ві ж мене порве, так (посміхається)? Ні?

Розумієте, на даний момент я не розглядаю питання з чемпіонату Росії. А знаєте чому? У лютому я сидів удома, ви самі розумієте — пандемія, стільки не працював. Кажу дружині, мовляв, піду пройдусь. Я корінний киянин, думавши, просто пройду містом. Взявши — і просто пішки пішов містом. Підійшов до Михайлівської церкви. І звідти до стадіону «Динамо» веде дорога, до музею. Зайшов до Андріївської церкви відреставрованої, подивився, до Софійського собору... А в стороні від Михайлівської — фотографії. Я побачивши, скільки наших загинуло військових. І дівчата, і хлопці молоді. Стільки прізвищ, стільки фотографій... Я зрозумів, що зараз ані футболістів із Росії, ані примирення апріорі бути не може. Там лишилося стільки і дітей, і сиріт... Тому — ні, зараз ні, ніяк. Може, з часом... Але на цьому етапі — ні. Кажу прямо і відверто», - заявив Петраков.

Sport.ua

Read 986 times

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha