Print this page
Неділя, 01 серпня 2021 06:48

Олександр Хижняк гарантував собі олімпійську нагороду

Автор: 
Rate this item
(4 votes)
Олександр Хижняк гарантував собі олімпійську нагороду Reuters / Yara Nard

Олександр Хижняк гарантував собі олімпійську нагороду. У чвертіфіналі Олімпіади у Токіо у непростому двобої українець здолав домініканця Седено Мартінеса

Олександр Хижняк – єдиний із п'ятірки українських боксерів, який продовжує боротьбу за медалі Олімпіади у Токіо. У чвертьфінальному бою чемпіон світу та Європи зустрічався з непростим домініканцем Седено Мартінесом. У першому раунді суперник Олександра запропонував швидкий темп, відповідаючи ударом на удар. Та все ж таки Хижняк працював першим номером і більше влучав. Тим не менше, лише три арбітри побачили перевагу нашого боксера, а інших два – віддали раунду Мартінесу. У другій трихвилинці українець уже домінував безперечно і всі судді це констатували. А ось у третьому раунді рефері у ринзі відрахував Хижняку доволі суперечливий нокдаун. Але це не помешкало Олександрові продовжувати йти вперед і працювати серійно. По завершенню поєдинку один арбітр із Таїланду, все ж таки, побачивши победу Мартінеса, а ось чотири інших представників суддівської феміди вивели Хижняка до півфіналу Олімпіади – 4:1 (30:27, 30:27, 30:27, 29:28, 28: 29).

Olympic Sunrise. 8 день. Браво, Світоліна, перспективи Рижикової та Ткачук та нестримний Китай

У півфіналі, 5 серпня, український боксер зустрінеться з дуже потужним філіппінцем Еуміром Марсіалем, який обидва свої поєдинки на олімпійському ринзі завершив достроково. У чвертіфіналі у першому раунді Марсіаль нокаутував Армана Дарчиняна з Вірменії.

SportРепортер

Read 932 times Last modified on Неділя, 01 серпня 2021 07:11
SportРепортер

Latest from SportРепортер

Related items

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha