Print this page
Субота, 31 липня 2021 20:53

Прикро враження олександрійців

Автор: 
Rate this item
(4 votes)
Прикро враження олександрійців facebook.com/minajfootballclub

Долю зустрічі "Міная" та "Олександрії" вирішивши гол господарів на 90-й хвилині матчу

У рамках іншого туру Української Прем'єр-Ліги олександрійці на виїзді зустрічалися із «Минаєм». Це був перший поєдинок для минайців, які несподівано повернулися до еліти після того, як відмовився грати донецький «Олімпік». Перший тур закарпатці пропускали на прохання київського «Динамо», велика група гравців якого була задіяна у збірній на Євро-2020. Тож саме команда Юрія Гурі виглядала номінальним фаворитом. У складі олександрійців, у порівнянні з переможним поєдинком із луганчанами, в основі замість Одарюка вийшов Шастал. У господарів більше половини гравців, які вийшли на поле з перших хвилин, були дебютантами. Особливо привертаючи увагу Євген Селезньов, який півроку не грав через конфлікт із головним тренером ковалівського «Колоса» Русланом Костишиним. І потрібно признати, що повернення вийшло удалим, адже досвідчений нападник грав самовіддано, цілеспрямовано і мав кілька гарних шансів забити. Ну і відзначимо дії у складі минайців колишнього гравця кропивницької «Зірки» Дмитра Білонога.

У першому таймі гра в нападі у підопічних Юрія Гурі не дуже виходила. Лише наприкінці тайму рейд Бабогло завершився ударом, коли м'яч пройшов поруч зі стійкою. У господарів було кілька неплохих шансів вийти вперед. Та більшість годин конкуренти діяли між штрафними майданчиками. Тож забити соперникам не вдалося. Пристрасті ж вірували досить бурхливі навіть у перерві. І Селезньов, за надмірні емоції на адресу Бабогла у підтрибунному приміщенні, перед іншим таймом отримав жовту картку. А ще Юрій Гура випустив на поле Одарюка та Спінеллі. І саме цей дме створив опасность біля воріт «Минаю». Та удару аргентинського нападника трохи не вистачило влучності. Потім він же після передачі Цурікова не дотягнувся до м'яча на лінії воротарського майданчика. Команда Василя Кобіна відповіла небезпечними ударами Білонога та Селезньова – повз ворота. А закарпатців врятував голкіпер Кучер після зрячого удару у нижній кут Одарюка. Наприкінці матчу вирвати перемогу намагалися обидві команди. Та більше пощастило господарям поля. На 90-й хвилині, після навісу у штрафному майданчику олександрійців, м'яч опинився у Вишневського, який замінив Білонога. Хавбек метко пробивши зльоту з близького відстані. У компенсовану годину відігратися гостям не вдалося. Тож у цілому нічийному матчі втрата концентрації олександрійцям коштувала не зовсім заслуженої враження – 1:0.

"Мінай" - "Олександрія" - 1:0

Вишневський (90)

Петрусенко (4), Селезньов (у перерві), Багайоко (73) – Шастал (12), Третьяков (39), Бабогло (45), Одарюк (60)

«Мінай»: Кучер, Багайоко, Горін, Векляк, Лиховідько, Книш (Гончар, 58), Хахльов (Месхі, 70), Петрусенко, Кулієв (Байдал, 78), Білоног (Вишневський, 78), Селезньов (Ахмедзаде, 70) .

«Олександрія»: Білик, Цуріков, Дубра, Бабогло, Мірошниченко, Демченко, Ковалець (Новіков, 85), Калюжний (Дришлюк, 64), Третьяков (Кожушко, 71), Шастал (Одарюк, 46), Устименко (Спінеллі, 4 .

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)

Юрій Ілючек, SportРепортер

Read 917 times

Latest from SportРепортер

Related items

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha