Останні новини

Четвер, 22 липня 2021 20:27

Головні медальні шанси України на Олімпіаді

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Олімпійські ігри в Токіо - головна спортивна подія другої половини літа. Церемонія відкриття відбудеться у п'ятницю, а наступного дня розіграють перші медалі. Збірну України представлятимуть понад 150 спортсменів і багато хто здатний поборотися за золото.

5 років тому, на Олімпіаді в Ріо, Україна здобула 11 медалей, з яких дві золоті: Олег Верняєв у гімнастиці та Юрій Чебан у веслуванні. У Токіо вони не виступатимуть (Чебан завершивши кар'єру, а Верняєв дисккваліфікований), але в Україні вистачає зірок спорту і їм цілком під силу завоювати 4-5 золотих медалей.

До такої події FAVBET зобразивши українських олімпійців в образі японських мультяшних героїв аніме. І проаналізував шанси на золоті медалі.

Ольга Харлан

Надії на золото пов'язуємо із Ольгою Харлан. На Олімпіаді у Пекіні їй було лише 17 років, але юна Ольга принесла Україні золото у командній шаблі. З тих пір Харлан золото не підкорялося, хоча медалі іншого ґатунку завойовувала у 2012 та у 2016 роках. Зараз Харлан – фаворит №1. Очікуємо її протистояння у фіналі проти росіянки Соф'ї Великої.

Олександр Хижняк

Після супер успішної для України Олімпіади 2012 року та переходу у професіоналі покоління Вуса-Ломаченка-Берінчика, у Ріо Україна не взяла жодної медалі у боксі. На щастя, у нас з'явився Олександр Хижняк – чемпіон світу, Європи та Європейських ігор. Віримо в золото від нього.

Ярослава Магучих

За останні роки в Україні з'явилося сильне покоління у стрибках на висоту. На Олімпіаді у нас максимальне представництво: Ярослава Магучіх, Юлія Левченко та Ірина Геращенко. Найкращі шанси на золото у 19-річного вундеркінда Магучих. У 17 років Ярослава взяла срібло дорослого чемпіонату світу. З того часу вона перемагає практично у всіх турнірах. Магучих - рекордсменка України та лідер сезону.

Жан Беленюк

У 2016 році Жан Беленюк узяв срібло на Олімпіаді у Ріо. З тих пір устиг стати народним депутатом, але спорту все одно приділяє достатньо уваги. На Чемпіонаті Європи - 2021 Жан став лише 3-м, але FAVBET впевнені, що до Олімпіади він набере найкращі кондиції.

Михайло Романчук

Головна сімейна пара в українському спорті – плавець Михайло Романчук та легкоатлетка Марина Бех. Обидва мають шанси на медалі Олімпіади, але від Михайла очікуємо золото. А може, і не одне. Адже він бере участь у двох дисциплінах: 800 метрів та 1500 метрів. В обох вин один з фаворитів

Відзначимо ще шпажиста Ігоря Рейзліна, каратистку Анжеліку Тергюгу (карате нарешті дебютує на Олімпіаді!), досвідчену Олену Костевич, яка брала золото у стрільбі з пістолета у далекому 2004 році і, звичайно, дзюдоїстку Дар'ю. FAVBET вважає, що Дарина принесе Україні першу медаль Олімпіади вже цієї суботи.

Не забуваймо і про зірку тенісу Еліну Світоліну. Зараз її думки пов'язані більше із сімейною життям, ніж із тенісом, але хочеться вірити, що на Олімпіаді Еліна зуміє здивувати.

Підтримати наших спортсменів можна на сайті FAVBET у розділі "Олімпійські ігри" .

Нас чекає дві тижні свята спорту і віримо, що Україна на ньому точно не буде чужою.

iSport.ua

Read 542 times Last modified on Четвер, 22 липня 2021 20:31

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha