Останні новини

Четвер, 17 червня 2021 10:29

Ворскла дізналася про свого суперника в Лізі конференцій

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Ворскла дізналася про свого суперника в Лізі конференцій © УЕФА

16 червня у швейцарському Ньоні пройшло жеребкування другого відбірного раунду Ліги конференцій. На цій стадії турніру (Q2) будуть два шляхи: Шлях чемпіонів та Основний шлях.

На цьому етапі в гру вступить полтавська «Ворскла», яка посіла 5 місце в УПЛ. Полтавці, які перебувають у числі сіяних команд, за результатами жеребкування гратимуть проти переможця пари Ноа (Вірменія) – КуПС (Фінляндія). Українська команда першу гру проведе на виїзді, а другу – вдома.

Q2 Ліги конференцій: Ноа (Вірменія) / КуПС (Фінляндія) – Ворскла (Україна)
Зазначимо, що «Колос» із Ковалівки розпочне боротьбу з наступного раунду Q3.
Шлях чемпіонів. Три команди, які вилетять у попередньому раунді Ліги чемпіонів (22–25 червня), та 17 команд, які вилетіли у першому відбірному раунді Ліги чемпіонів (6/7 та 13/14 липня), перейдуть у другий відбірковий раунд Ліги конференцій. Команди розбито на 10 пар. Переможці 10 протистоянь, матчі яких пройдуть 22 та 29 липня, вийдуть у третій відбірковий раунд Шляху чемпіонів.

Основний шлях. До команд, які вступлять у боротьбу на цій стадії, приєднаються 33 переможці першого відбіркового раунду. Переможці протистоянь, матчі яких пройдуть 22 та 29 липня, вийдуть у третій відбірковий раунд Основного шляху та приєднаються до клубів, що здобули пряму путівку до цієї стадії.

Sport.ua

Read 544 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha