Останні новини

П'ятниця, 11 червня 2021 20:32

Павелко заявив про завершення переговорів з УЄФА

Автор: 
Rate this item
(2 votes)


Голова Української асоціації футболу Андрій Павелко розкрив деталі переговорів з УЄФА щодо дизайну форми збірної України на Євро-2020.

"Переговори з УЄФА щодо нового дизайну форми національної збірної України завершилися. Вони були надскладними, кілька разів буквально заходили у глухий кут.
На мільйонних тиражах вже виготовленої форми національної збірної України зберігаються лозунги: "Слава Україні" та "Героям Слава!", зображення карти України з її неподільними кордонами – з Кримом, Донецьком, Луганськом та тисячами інших міст. Ніде у світі не буде заборони на вільний продаж футболок із официальними футбольними символами нашої держави. У цьому була моя принципова позиція. І мільйони охочих матиму змогу придбати екіпірування національної збірної України у презентованому нами дизайні.

Ми довели, що "Слава Україні", "Героям Слава!", великий герб збірної на карті України – офіційні футбольні символи нашої країни. В УЄФА погодилися взяти до відома сьогоднішнє рішення Виконкому УАФ та попросили годину на додаткове вивчення цього питання після закінчення Євро-2020.

На період проведення матчів турніру до раніше твердженого дизайну форми, на внутрішній стороні футболок, буде додано ще один елемент. Це затверджена вранці Виконкомом УАФ велика емблема національних збірних з картою України, Тризубом та ще одним написом "Слава Україні".

Лозунг "Героям Слава!" буде розміщено за мапою, в центрі обрисів кордонів єдиної України, і вірю, що воно стане справжнім оберегом для наших хлопців. Такий унікальний дизайн форми матиме виключно наші гравці на Євро-2020. Надіюсь, що цей емоційно заряджений національним духом талісман стане для "синьо-жовтих" запорукою відважної боротьби на полі", – зазначив Павелко у своєму Facebook.

football24.ua

Read 468 times Last modified on П'ятниця, 11 червня 2021 20:41

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha