Останні новини

Субота, 21 листопада 2020 14:04

Інгулець – Динамо. Прогноз та анонс на матч

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
Інгулець – Динамо. Прогноз та анонс на матч © facebook.com/fcdynamoua

Нинішньої осені вже привчила вболівальників, що напередодні матчів основними новинами з розташування команд стають відомості про кількість відсутніх виконавців.

Ось і цього разу прес-служба "Динамо" заявила, що Мірча Луческу не зможе розраховувати на 15 футболістів першої команди. Основна причина – перенесений коронавірус, відновлюються після якого Віктор Циганков, Сергій Сидорчук, Жерсон Родрігес, Олександр Сирота, Міккель Дуелунд, Денис Попов, Руслан Нещерет, Богдан Леднєв, Артем Шабанов та Олександр Андрієвський. Травмовані Микита Бурда, Олександр Тимчик, Володимир Костевич, Назарій Русін та Томаш Кендзера.

У Інгульця також вистачає кадрових проблем: у лазареті Максим Ковальов, Артем Щедрий і Владислав Лупашко, захворів Володимир Кринський, дискваліфікований Олександр Кучеренко. Наставник команди до такої ситуації поставився без зайвих переживань: «Це шанс для інших хлопців показати себе, продемонструвати свої найкращі якості. Ті, хто буде здоровим, ті й гратимуть. З «Динамо» ми ще жодного разу не грали. Це буде особлива зустріч для мене та для всієї команди. Страху перед "Динамо" ніякого немає. Навпаки, є спортивний азарт», – зазначив Сергій Лавриненко.

Поки що в «Інгульця» триває особлива серія: усі три свої домашні матчі сезону команда завершила з однаковим рахунком 1:1. До речі, умовні домашні зустрічі з «Дніпром-1» та «Зорею» (за фактом зіграні у Дніпрі та Запоріжжі відповідно) також завершилися з тими ж 1:1! Загалом, 7 нічиїх у 9 поєдинках – небувала завзятість команди, для дебютного сезону в УПЛ гідна порція похвали. Єдиний негатив – у «Інгульця», як і раніше, немає перемог в елітному дивізіоні, і знекровлене «Динамо» ризикує потрапити на противників, що занудьгували за виграшами.

Кияни за останній місяць також не дуже тішили своїх шанувальників перемогами: у чотирьох матчах переграти вдалося лише «Дніпро-1» (2:1). Автор переможного голу та найкращий бомбардир «Динамо» Віктор Циганков, як ми вже говорили, у Кропивницькому не зіграє. З іншого боку, кияни – єдина команда чемпіонату, яка ще не втрачала очок у гостьових матчах, до того ж «наколотила» суперникам найбільше голів (12 у 4 іграх). Не менше двох м'ячів забивало «Динамо» у кожному з виїздів чемпіонату, тож у суботу точно перерветься чиясь серія, адже «Інгульець» грає вдома виключно 1:1.

Орієнтовні склади:

«Інгульець»: Шуст, Балан, Семенко, Запорожець, Козак, Бартулович, Коваленко, Фатєєв, Павлов, Янаков, Сітчінава.

"Динамо": Бущан, Де Пена, Миколенко, Забарний, Караваєв, Гармаш, Шепелєв, Шапаренко, Буяльський, Вербич, Супряга.

Артем Циганенко , Sport.ua

Read 619 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha