Останні новини

Четвер, 12 листопада 2020 12:11

Андрій Шевченко прокоментував поразку збірної України 0:2 від Польщі

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Андрей Шевченко Андрей Шевченко © УАФ.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку своєї команди 0:2 від Польщі у товариському матчі :

«Єдине, чим я незадоволений – це результат. Нас підбила реалізація моментів. Ми припустилися двох помилок і поплатилися. Але це футбол.

Граю я задоволений. Якщо винести за дужки результат, то гра була гарною.

Ми намагалися збалансувати склад, як і команда Польщі. Ми маємо важливі ігри попереду. Ця товариська гра дала багато інформації. А робити якусь оцінку не хочу.

Лунін? Усі помиляються, це нормально. Нам було важко грати на цьому полі, важко контролювати м'яч. Напевно тому Лунін і помилився.

Чому грав Лунін? Це молодий, перспективний воротар, який грає у дуже добрій команді. Йому не вистачає ігрової практики, і для того є товариські матчі, щоб її отримувати. Крім цієї помилки, він зіграв хорошу гру.

На перспективи Луніна у збірній ця помилка не вплине. Усі помиляються, не бачу в цьому проблеми. Якщо зважати лише на помилки, то робота з футболістами не має перспектив.

У мене чудові гравці, ми грали добре, створювали моменти. Бувають дні, коли ти не забиваєш. Але структурно ми грали правильно, була гарна взаємодія, комбінації. Було кілька помилок.

На правому фланзі захисту ми не маємо багато варіантів. Постійно на якусь позицію по два гравці випадають: то воротарі, то центральні захисники, тепер праві. Ми маємо проблему на цій позиції.

Коноплі сьогодні зіграв добре. У другому таймі ми дали можливість Бондареві, щоб подивитися, чи зможе він зіграти на цій позиції. Він теж непогано увійшов до гри. Думатимемо, балансуватимемо. Попереду дві непрості ігри. Нам потрібно знайти цю позицію гравця, який зможе вирішувати завдання.

Чому не викликано Буяльського? Ми маємо достатньо півзахисників, які працювали в тій системі команди. Буяльський багато пропускав через травми останнім часом, зараз він добре виглядає.

Ми маємо кістяк, з яким ми завжди працювали. Буяльського завжди розглядаю як кандидата. Коли він приїжджав, я завжди був задоволений його виступами та його ставленням. Наразі ми викликали цих гравців і дали можливість їм зіграти.

Степаненко? Ми надали йому можливість відпочити сьогодні. У деяких гравців відновлення після коронавірусу пройшло швидко, у деяких – повільніше. Наступні дві гри дуже важливі, ми намагалися балансувати, використали усі шість замін. Малиновський та Степаненко готуються на наступні матчі, і гратимуть, якщо все буде гаразд.

Чи багато ударів здалеку? Ми створили багато моментів, били і зблизька, і здалеку. Команда робила в атаці те, що мала, не вистачало лише реалізації.

Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі

Нереалізований пенальті? Це був шанс повести у рахунку. Але команда не зупинилася, продовжувала так само. Змістом гри я залишився задоволений. Крім пенальті, у нас було ще багато шансів, щоб як мінімум відвезти нічию, на поразку ми не награли.

Подальші плани? До Києва ми не повертаємось, одразу летимо до Німеччини. Ми залишаємося ночувати тут, завтра тренування та потім ми відлітаємо до Німеччини. Часу відновитись немає.

Ми викликали 30 людей у збірну, ми мали коронавірус. Наразі довикликати гравців до збірної – дуже складна процедура, нікого нового не буде.

У якій формі гравці «Шахтаря», які перехворіли на коронавірус? Кривцов сьогодні зіграв дуже добру гру, це його перша гра після хвороби. Є хлопці, які відновилися швидше та почуваються добре. Іншим важче. Головне – що вони повернулися до команди. Дивитимемося, як вони почуваються. Але кожен приїжджає сюди із величезним бажанням допомогти команді.

Гра без уболівальників? Ми всі за однакових умов. Ми сумуємо. Коли грали два домашні матчі у Києві та було 15-20 тисяч уболівальників, це відчувалося. Грати без уболівальників дуже важко. Сподіваємося, ситуація скоро покращає».

Sport.ua

Read 603 times

COMMENTS_LIST_HEADER  

Alexeynix
0 #1 Alexeynix Четвер, 12 листопада 2020
Любимые новинки Дальше здесь!: http://lostfilm.dahserial-hd.com
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha