Останні новини

Неділя, 08 листопада 2020 18:02

Інгулець, як і раніше, без перемог

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Головний тренер "Руху" Іван Федик порівняно з минулим туром зробив деякі кадрові зміни у стартовому складі. Замість Гліги, Рунича та Кухаревича на поле вийшли Мартинюк, Мисик та Кондраков.

Сергій Лавриненко у складі "Інгульця" також зробив кадрові ротації. Замість Шуста, Ковальова, Мкомоли, Лупашка та дискваліфікованого Квасного у гру вступили Кринський, Кучеренко, Сітчінава, Павлов та Фатєєв.

Обидві команди, які ще не перемагали у чемпіонаті, жваво розпочали поєдинок. Гравці Руху більше володіли м'ячем, але небезпечних моментів біля воріт гостей не виникало. Натомість контратака «Інгульця» лівим прапором за участю Сітчінави завершилася падінням грузина у штрафному майданчику «жовто-чорних». Арбітр зафіксував порушення правил з боку Копини та призначив пенальті. Бартулович у складі різних клубів 10-й раз в УПЛ виконував 11-метровий удар і забив уже 9-й гол із «точки», зокрема другий з початку чемпіонату.

Емоцій та ігрових зіткнень на полі було достатньо і Деревинському доводилося часто виймати жовті картки та утихомирювати пристрасті на полі. У результаті Кучеренко отримав два попередження та достроково залишив поле. Для Кучеренка це було перше вилучення в УПЛ – у 29-й грі. Господарі поля могли швидко матеріалізувати чисельну перевагу в забитий гол, але Федорчук пробив поряд із дальньою штангою воріт «Інгульця».

А на початку другого тайму гравцям «Руху» вдалося зрівняти рахунок. Бойчук з правого флангу атаки зробив передачу низом на Мисика і Мар'ян ударом одразу пробив повз Кринського. Так перервалася безгольова серія львівського клубу, яка тривала у чемпіонаті 471 хвилину.

Не встигли гості схаменутися від такого розвитку подій, як пропустили другий гол. Після передачі Федорчука на ударну позицію виходив Кондраков, проти якого порушив правила Павлова. Деревинський вдруге у матчі призначив пенальті і Кондраков забив свій перший гол в УПЛ – у 20-й грі.

Голепад у грі на цьому не завершився і «Інгульець» швидко зрівняв рахунок. Бандура невдало парирував удар Коваленка та Козак першим встиг на добивання. Для Козака це також був дебютний гол в УПЛ – у 15-й грі. Хазяї поля, граючи в більшості, продовжували володіти ініціативою, але гості майже всією командою зустрічали розвиток атак «жовто-чорних» і небезпечних моментів біля воріт не виникало.

Тренери обох суперників зробили багато замін і один із джокерів «Руху» Русін міг забити переможний гол, проте Кринський рятує ворота, приборкавши м'яч. У результаті бойова нічия та обидві команди й надалі не можуть відсвяткувати першу перемогу у поточному чемпіонаті. А Сергій Лавриненко у статусі головного тренера команд УПЛ перемоги й надалі не здобуває: у 13-ти матчах - 8 нічиїх та 5 поразок.

Українська Прем'єр-Ліга. 9-й тур

"Рух" - "Інгульець" - 2:2

Мисик (51) , Кондраков (56, з пенальті) - Бартулович (18, з пенальті), Козак (57)

Бойчук (13), Парамонов (29) – Кучеренко (12), Семенко (37), Бартулович (90+3), Кринський (90+4)

Кучеренка (39)

«Інгульець» : Бандура – Копіна, Стаменкович, Парамонов (Калюжний, 79), Мисик – Мартинюк, Федорчук – Клімчук, Кухарук (Русин, 59), Бойчук – Кондраков (Кухаревич, 59)

«Рух» : Кринський – Балан, Павлов, Семенко, Фатєєв – Коваленко (Янаков, 61, Литв'як, 87), Запорожець, Бартулович, Кучеренко, Козак (Мкомола, 74) – Сітчінава (Білоцерківець, 74)

Арбітр : Олексій Деревинський

Стадіон: "Арена Львів"

Юрій Назаркевич , Sport.ua

Read 461 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha