Останні новини

П'ятниця, 06 листопада 2020 10:29

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна, як і раніше, без окулярів

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна, як і раніше, без окулярів © Twitter

5 листопада відбулися матчі 3-го туру Ліги Європи, та Sport.ua вивчає таблицю коефіцієнтів УЄФА. Усі три українські клуби цього тижня програли (із загальною різницею м'ячів 2–12).

Луганська «Зоря» у матчі проти грецького АЕК зазнала третього фіаско (1:4). У поточній єврокампанії в українських клубів залишилося 3.600 балів, і це лише 18-й показник у сезоні. А ось конкуренти продовжують набирати очки.
Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі
Нідерланди обігнали Бельгію та вийшли на 8-е місце. В Австрії (10-та позиція) виграли ЛАСК та «Рапід», і про конкуренцію з цією трійкою як мінімум на сезон можна забути.
Наш канал у YouTube
У Шотландії у строю два гранди. І якщо "Селтік" програв удома празькій "Спарті" (1:4), то "Рейнджерс" ледь не завдав поразки португальській "Бенфіці", яка дивом врятувалася в кінцівці (3:3). Окуляри Шотландії діляться на 4, а чи не на 5, як в інших конкурентів.
Туреччина, яка знаходиться на 13-му місці, теж набрала очки в четвер: «Сівасспор» узяв гору над «Карабахом» (2:0). Відставання Туреччини від України скоротилося до примарних 0.200. Хоча тиждень тому було 1.000, але обидва турецькі клуби свої матчі у мід-вік виграли.
Читайте також: Каштру розповів про нищівну поразку від «Борусії» М
Нагадаємо, що 11 місце може дати пряму путівку до групового раунду ЛЧ, якщо виникне вакансія, залишена для переможця попереднього сезону ЛЧ (за останніх 10 років так відбувалося 9 разів). Тому дуже важливо повернутися на 11-й рядок 5-річного рейтингу.

Боротьба за 11–13 місця у рейтингу УЄФА

Таблиця коефіцієнтів УЄФА 2021 (впливає на розподіл путівок у сезоні 2022/23)

Микола Степанюк , Sport.ua

Read 718 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha