Print this page
П'ятниця, 07 серпня 2020 20:43

Інгулець - Рух 1:1

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Інгулець - Рух 1:1 фото из открытых источников

У "Інгульця" ще матч у запасі - в останньому турі команда Лавриненка зіграє проти одного з аутсайдерів турніру "Балкан". У "Руху" і поготів - дві гри в календарі.

Тому можливість вирішити питання про вихід до УПЛ усе ще попереду, хоча обидві команди намагалися не відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні. Господарям перемога гарантувала б підвищення у класі, для гостей три очки стали б зеленим світлом на фінішній прямій.

Матч не був нудним, але назвати цю гру такою, що відповідає статусу центральної у турі, теж складно. "Рух" вже на третій хвилині зусиллями Синиці перевірив пильність Богдана Шуста, а за десять хвилин свої аргументи воротареві намагався привести Русин. "Інгульець" витримав паузу і відповів своїм супер-моментом - Синегуб сколихнув хрестовину ударом з лівого краю штрафного майданчика.

Далі черговий напівмомент виник у Русина, але гостріше атакували господарі. Мисаку довелося попрацювати під час удару Ковальова зі штрафного.

У другому таймі "Рух" виглядав трохи активніше, трошки агресивніше. Можливо, це варто пов'язувати зі свідомо обраною "Інгульцем" тактикою обережного футболу. Кондраков уже на старті другої 45-хвилинки погрожував воротам, але не влучив. Синиця пізніше безуспішно проривався до воріт, а ще пізніше той же Синиця нехитро пробив у руку голкіперу з правого краю штрафного майданчика.

Загалом це була нічийна гра, але "Інгульець", приспавши пильність суперника, дочекався свого шансу. Ілля Коваленко віддав класну розрізну передачу з глибини на хід Мішуренко, той прострілив, а Мар'ян Мисик зрізав м'яч у власні ворота. Історичний гол міг би бути, але запах нічиєї сьогодні витав у повітрі з самого стартового свистка. Наприкінці матчу "Рух" пішов уперед великими силами і одна з атак завершилася закиданням м'яча на Кухаревича, а того рукою за спину смикнув Семенко. Було це у штрафному майданчику, і Катерина Монзуль призначила пенальті, який реалізував Юрій Клімчук.

"Інгульець" був за крок від історичного досягнення, а в результаті закінчував матч із розчаруванням і без одного гравця у складі (пряма червона картка для Коваленка за грубу гру). Свято наближається, але відбудеться воно не сьогодні.

Перша ліга. 29-й тур
Петрове. Стадіон "Інгульець"
Арбітр у полі - Катерина Монзуль

"Інгульець" – "Рух" 1:1
Голи : Мар'ян Мисик (автогол) 84 – Юрій Клімчук (пін.) 90+4

"Інгульець": Богдан Шуст - Денис Балан, Андрій Семенко, Максим Ковальов (Віталій Павлов 80), Олег Синегуб (Микола Квасний 43) - Євген Запорожець (Ілля Коваленко 60), Олександр Кучеренко, Владислав Лупашко, Младен Бартулович (7) - Олександр Мішуренко, Оскар Мкомола (Олександр Козак 65)

"Рух": Роман Мисак – Юрій Копіна, Ігор Дуць, Максим Білий, Тарас Саків (Мар'ян Мисик 74) – Іван Калюжний (Іван Брікнер 66), Ярослав Мартинюк – Юрій Клімчук, Ростислав Русин, Олег Синиця (Ернест Антві 88) – Данило Кондраков (Микола Кухаревич 79)

Попередження: Євген Запорожець 40, Микола Квасний 68, Андрій Семенко 90+4 – Ярослав Мартинюк 29
Вилучення : Ілля Коваленко 90+8 (небезпечна гра)

Ігор Семйон Автор UA-Футбол
Read 547 times

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha