Останні новини

Четвер, 06 серпня 2020 19:08

Шаран про плани на тренувальні збори

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Футболісти «Олександрії» вже вишли з відпустки. Прес-служба клубу зустрілася з головним тренером Володимиром Шараном, щоб детальніше дізнатися про плани на тренувальні збори.

Володимире Богдановичу, вже незабаром стартує 30-й, ювілейний, чемпіонат. Відпочинок у команди був короткий, і футболісти вже розпочали тренування.

Так. Вчора (5 серпня) футболісти повернулися до табору із відпустки. Ми провели загальні збори. Перевірили фізичний стан, пройшли тест на COVID-19, потім була пробіжка. Взагалі, тренерським штабом заплановано щільний графік тренувань з акцентом на фізичну підготовку хлопців.

З відпустки повернулись усі футболісти?

Повернулись майже всі. Каспарс Дубра поки залишився вдома – у Латвії. Але у нього, як і у багатьох футболістів, закінчився контракт із клубом. Головне, що хлопці мають бажання продовжити кар'єру у нашій команді. Наприклад, півзахисник словацького «ДАК 1904» Максим Третьяков, який перебував у нас в оренді, вирішує питання зі своїм клубом щодо подальшої долі саме в Олександрії. Максим хоче залишитися у нас, тож першочергове завдання і керівництва, і тренерського штабу — підписати з футболістами нові контракти. Це справді хороші виконавці, які вже стали частиною ФК «Олександрія». Сподіваюся, ми домовимось із ними.

Жодні навчально-тренувальні збори не проходять без спарингів. Де з ким заплановані ці зустрічі?

На 9 серпня у нас була запланована гра з полтавською «Ворсклою». Я особисто домовився про цю зустріч з головним тренером полтавців Юрієм Максимовим. Але у них змінилися плани, і нам ніхто про це не повідомив. Зустріч не відбудеться. Тому гратимемо з молодіжним складом: чотири тайми по 30 хвилин. На 12 та 18 серпня заплановані домашні спаринги. Соперники поки не відомі. А від 15 серпня у Дніпрі зустрінемося із командою «Дніпро-1».

Хто із молодіжного складу «Олександрії» буде на перегляді на цих зборах?

На даний момент з дубля до основного складу буде переведено двох гравців — Максима Івахна та Дениса Підручного. Вони негайно собі виявили у молодіжному складі. Побачимо, чи зможуть ці футболісти бути корисними для основи. Спаринги все покажуть, але потенціал у цих молодих виконавців є.

Read 901 times Last modified on Четвер, 06 серпня 2020 19:12

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha