Останні новини

Понеділок, 27 липня 2020 16:15

Кропивничани здобули на чемпіонаті України золото та срібло

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Золоті та срібні нагороди здобули першу та другу збірну Кіровоградської області на чемпіонаті України серед гравців не старших за 23 роки.

Він проходив упродовж п'яти днів на кропивницькому бейсбольному стадіоні «Діамант».

У змаганнях окрім двох команд нашої області взяли участь збірні Чернівецької та Рівненської області, а також киян.

Спочатку соперники за коловою системою визначали збірні, які розіграють між собою золото та бронзу. У підсумку у бронзовому протиборстві зустрілися бейсболісти з Чернівців та Рівного. До 8-го інінгу попереду були рівні – 1:0. Але бейсболісти з Чернівецької області провели атаку, яка принесла їм три очки. В останньому 9-му інінгу збірна Рівненької області скоротила відставання до мінімуму, але конкуренти утримали перевагу – 3:2. Таким чином, бронзові нагороди здобули бейсболісти Чернівецької області.

У золотого поєдинку земляків друга команда Кіровоградщини сенсаційно на початку зустрічі забезпечила собі перевагу у п'ять очків – 5:0. Лише у п'ятому інінгу підопічні Юрія та Олега Бойка відіграли два очки – 5:2. Та все ж досвід гравців першої збірної Кіровоградщини дався взнаки. Хлопцям Сергія Лімаренка та Руслана Дейкуна не вдалося утримати перевагу і вони поступилися зі рахунком 5:10.

Отже, золоті нагороди чемпіонату України з бейсболу U-23 приміряли гравці першої збірної Кіровоградської області. Срібло – в іншій команді Кіровоградщини.

Бронза дісталася бейсболістам Чернівецької області. На четвертому та п'ятому місці фінішували команди з Рівненської області та міста Києва.

Фото з Facebook-сторінки Бейсбольна та софтбольна дружба Україна-Америка.

Юрій Ілючек , спортивний оглядач CBN
Read 651 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha