Останні новини

Понеділок, 20 липня 2020 12:40

Спекотні бейсбольні вихідні

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Минулими вихідними на бейсбольному комплексі СДЮШОР-2 - "Діамант" відбулися бейсбольні поєдинки, чергового туру Чемпіонату України. Так само ігри чемпіонату проші у Чернівцях та Рівному.

Найтитулованіша бейсбольна команда країни БІОТЕХКОМ-КНТУ у рамках третього туру першості країни у Дивізіоні "А" приймала команду "Західний Вогонь" із Рівного та двічі обіграла гостей у нокаут 24-0 (5) та 10-0 (7) у суботу.
На закінчення бейсбольного дня зустрічалися команди Дивізіону "Б" місцевий URANIUM та WEST SIDE із Рівного. Кропивничани нокаутували рівнян 15-0. Чудово відпрацював на гірці Артем Лопата.


У Чернівцях БІОТЕХКОМ-СДЮШОР-2 легко переграв місцевих "Соколів" 20:0 (5). Отака вона була бейсбольна субота.
У третій грі, яка проходила у неділю, "БІОТЕХКОМ-КНТУ" нокаутував команду Володимира Судимака "Західний вогонь" 18-0.

Команда Дивізіону "Б" "Ураніум" із Кропивницького під керівництвом Сергія Тихонця впевнено переграли і у другій грі туру рівнян 16-1.


У черговому виїзному турі цього разу у Чернівцях Молода команда під керівництвом заслужених тренерів України Сергія Лімаренка та Руслана Дейкуна продовжує приємно дивувати. Цьогорічний лідер першості "БІОТЕХКОМ-СДЮШОР-2" тричі в нокаут обіграв місцевих "Соколів" 20-0, 23-2 та 15-2. Хоумранами відзначились у першій грі Олександр Галушко, а у другій Ілля Шеремета.

Фото: Тетяна Португальська, Віктор Дорощук, Сергій Лімаренко.
За матеріалами сторінки Facebook Бейсбольна та софтбольна дружба Україна - Америка

Read 544 times Last modified on Понеділок, 17 серпня 2020 02:17

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha