Останні новини

Субота, 11 липня 2020 10:14

Волинь – Інгулець. Прогноз на один із центральних матчів

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Принциповий поєдинок між конкурентами у боротьбі за місце у трійці пройде в той момент, коли вже буде відома більшість результатів інших фаворитів сезону, окрім "Руху". Щоправда, це навряд чи вплине на стратегію колективів у Луцьку - обом потрібні очки, бажано три.

У кожній із команд є яскраво-виражені лідери, які означають для них надзвичайно багато після карантину. Два голи Дениса Кожанова принесли "Волині" всі чотири очки у трьох останніх матчах, а результативна передача в Одесі дозволила бодай зберегти обличчя (2:5). Ще більше приніс своїми точними ударами та асистами Олександр Мішуренко, завдяки якому "Інгульець" почергово обіграв "Гірник-Спорт" (2:1, переможний м'яч), зіграв унічию з "Мінаєм" (1:1, гол у меншості у відповідь) і здолав. "Авангард" (3:2, гол+результативна передача).
Перша ліга, 23-й тур
Стадіон: "Авангард" (Луцьк)
Арбітр: Дмитро Кутаков
Волинь 19:00 Інгулець
Тренерський штаб "Волині" вирішив застосувати ротацію у Кременчуці, за що поплатився. Одному із фаворитів сезону ледве вдалося врятувати одне очко за рахунок виходу з лави Дениса Кожанова у перерві (1:1).
Тарас Михалик отримав травму у грі з "Оболонню Броваром" (1:0) і минулого туру в заявку не потрапив. Також продовжують лікуватися Валерій Болденков, Ігор Карпенко та Станіслав Куліш. Добре, що у "хрестоносців" немає дискваліфікованих, що ще більше посилило б кадрові проблеми. Своє усунення відсидів проти "Кременя" Амбросій Чачуа.
Орієнтовний склад Волині (4-2-3-1): Литовченко – Симінін, Цюпа, Курко, Приндета – Рябов, Чачуа – Кожанов, Хагназарі, Климець – Волошинович.
"Інгульець" провів хороший матч проти "Авангарду" щодо атакуючих дій, але знову є питання до оборони, яка в кінцівці двічі помилилася при навісах Собко праворуч. У жодному із трьох матчів після карантину команді Лавриненка не вдавалося зберегти свої ворота на замку.
У минулому матчі повернувся на поле Віталій Павлов, але знову посилив стару травму, тому навряд чи ми побачимо його проти "Волині". Також відсутній поки що у загальній групі його звичний напарник у центрі оборони Максим Ковальов. Натомість після відсидки дискваліфікації за вилучення у Мінаї повернеться до старту Андрій Семенко.

Орієнтовний склад Інгульця (4-2-3-1): Шуст – Балан, Семенко, Кучеренко, Синьогуб – Лупашко, Запорожець – Коваленко, Мішуренко, Бартулович – Сітчінава.
Цифри та факти

Особливим стане поєдинок для півзахисника "Інгульця" Младена Бартуловича, який у першій частині сезону виступав за "хрестоносців".
Ще три нинішні гравці "Інгульця" у різний час захищали кольори "Волині". Це Богдан Шуст (30 матчів), Артем Щедрий (один поєдинок) та Володимир Коробка (18 ігор минулого сезону).
Команди йдуть на сусідніх позиціях у турнірній таблиці - "Волинь" посідає п'яте місце з 42 очками, на два очки більше має "Інгульець", який розташувався на четвертому рядку.
Цей матч буде першим після карантину, в якому на лавці зможе бути присутнім головний тренер лучан Андрій Тлумак.
Безпрограшна серія "Інгульця" у чемпіонаті налічує вже п'ять матчів, чотири з яких команда з Петрового виграла. Причому в кожному переможному поєдинку "речники" забивали щонайменше двічі.

Прогноз
У результати поглиблюватися не будемо, оскільки обидві команди досвідчені в частині атаки і зараз мають певні проблеми в обороні. Зате такий розклад дає нам пряме наведення на "верх", що й зробимо. Також перспективно виглядає ставка "обидві заб'ють".
Ставка: Тотал більше (2,5)

Read 401 times Last modified on Субота, 11 липня 2020 10:25

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha