Останні новини

Неділя, 28 червня 2020 10:12

Анонс матчу Десна – Динамо

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Анонс матчу Десна – Динамо © ФК Динамо Киев

Неоднозначною останнім часом виглядає хода «Десни» з чемпіонату: чергуючи перемоги з невдачами, з претендента на Лігу чемпіонів команда перетворилася на борця за Лігу Європи. Втім, саме майбутнє протистояння з «Динамо» – чудовий шанс повернути втрачені позиції.

Кияни йдуть на заповітному другому рядку і якраз поєдинки проти «Динамо» даються чернігівському колективу дуже непогано. Вже по особистих зустрічах підопічні Олександра Рябоконя в нинішньому сезоні – краще за своїх недільних суперників.

З розташування «Динамо» долинають хороші новини про повернення Сергія Сидорчука, який тренується поки що поза спільною групою – разом з Микитою Бурдою. У Чернігові обидва футболісти навряд чи зіграють, але очікувати на відновлення до фіналу Кубка цілком можливо. Щодо результатів, то з урахуванням Кубка колектив Олексія Михайличенка здобув уже чотири поспіль перемоги, чого з «Динамо» не траплялося з жовтня. При цьому, на адресу киян регулярно прямують «стріли» критики, проте всі вони затьмарюються очками, що набираються.

Матч із «Колосом» вийшов як ніколи багатим на пенальті, та й взагалі арбітраж зустрічі залишив чимало тем для роздумів. Рефері цієї зустрічі був Сергій Бойко, який працював і на березневому протистоянні «Динамо» з «Десною». Особливо примітним поєдинок із ковалівцями став для Карлоса Де Пени, який забив уже у третьому поспіль матчі УПЛ. При цьому уругваєць відрізняється виключно після виходів на заміни – ось так джокер! Стабільні «приціли» і у Віктора Циганкова з Віталієм Буяльським, які продовжують гонку за трійкою найкращих бомбардирів сезону, де поки що впевнено почувається Олександр Філіппов, який забив «Динамо» у двох із трьох попередніх зустрічах сезону.

Повертаючись до історії протистояння, зазначимо, що незважаючи на позитивний баланс нинішнього сезону, «Десна» ще ніколи не досягала позитивних результатів із «Динамо» у Чернігові. Навіть нічиєї! Серія з п'яти домашніх матчів у команди Олександра Рябоконя почалася з невдачі проти «Зорі», і ось – візит такого, що називається, незручного суперника…

У матчі з «Динамо» через дискваліфікацію не зіграє Максим Імереков, але у «Десни» і так напевно не обійдеться без ротації складу. Аж надто різними за змістом вийшли два останні поєдинки команди, і після «ляпаса» від «Зорі» Олександр Рябоконь обійшовся без виправдань: «Ми виглядали заслабко, провели один із найгірших своїх матчів. Лише двоє-троє наших гравців зіграли на своєму рівні». У складі «Динамо» зміни у складі можуть бути пов'язані насамперед через планування підготовки до фіналу Кубка – цілком можливо, що Олексій Михайличенко зважиться на експерименти вже зараз. Також відзначимо відсутність через травму стегна Віталія Миколенка, замість якого, напевно, зіграє Пиварич.

Орієнтовні склади:

«Десна»: Паст, Конопля, Картушов, Гітченко, Фаворов, Калитвинцев, Огіря, Тотовицький, Пастка, Будковський, Філіппов.

"Динамо": Бущан, Кендзера, Шабанов, Попов, Пиварич, Шепелєв, Андріївський, Буяльський, Вербич, Циганков, Русін.

sport.ua

Read 502 times Last modified on Неділя, 28 червня 2020 10:35

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha