Print this page
Четвер, 09 січня 2020 19:35

Плани та завдання ФК "Олександрія" на початок 2020 року

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Плани та завдання ФК "Олександрія" на початок 2020 року fco.com.ua

На запитання клубного сайту про перебіг підготовки та стан команди, відповівши головний тренер містян, Володимир Шаран.

Володимире Богдановичу, розкажіть про найближчі плани команди у новому 2020 році?
Перш за все хочу привітати всіх з новорічним та різдвяними святами. Хочу побажати родинного затишку, здоров'я, натхнення, удачі, щастя та любові. Вболівайте за гарний футбол, підтримуйте нас у 2020 році. Ми вас не підведемо. Щодо планів, то 10 січня команда збирається на базі, проведемо медичне обстеження та невеликий втягуючий збір, а вже 14-го відлітаємо до Аланії (Турція) до готелю «Голд Сіті», туди, де ми проводимо постійні тренувальні збори.
З якими командами плануєте провести спаринги?
Заплановано п'ять спарингів. Перші три матчі будуть з болгарськими клубами: 18 січня з командою «Ботєв» (Пловдів), який займає 7 місце у національному чемпіонаті Болгарії, 19 січня зіграємо із софіївською «Славією», яка займає 5 сходинку у турнірній таблиці, 21 го — проведемо спаринг з «Чорне море» з Варні, яка посідає 6 місце у чемпіонаті. 24 січня зустрінемося з «Македонією Гьорче Петров», яка знаходиться на 5 місці першої ліги Північної Македонії, і 26 січня зіграємо проти вірменського ФК «Пюнік», який займає 7 місце в Прем'єр-лізі країни.
Хто вже поповнив лави футбольного клубу?
Це Роман Вантух, півзахисник, орендований клубом у київського «Динамо» до кінця сезону. Вже практично є домовленість із Артемом Гордієнком, півзахисником молдавського «Шерифа» та Богданом Мішенко, півзахисником, останньою командою якого був білоруський «Торпедо-БелАЗ». На зборах шукатимемо нападника. Це єдина вакансія, що залишається відкритою.
До Туреччини полетить рекордна кількість футболістів.
Так. На тренувальний збір ми плануємо взяти 30 гравців. Це буде вперше така велика кількість, бо хочеться переглянути молодих футболістів з дублю. Крім того, у команді є гравці, які були травмовані. Потрібно переглянути їх готовність і ухвалити рішення з ким далі будемо працювати, а хто залишити клуб.
Артем Сітало готов до зборів?
— Артем уже працює, поки що без м'яча. З м'ячем під питанням. У Турції якраз будемо дивитися на скільки він готовий долучитися до команди.
Зі старожилів всі летять на збори?
Так, летять усі. Але після тренувальних зборів тренерський штаб прийматиме рішення щодо подальшої долі деяких футболістів. Є вірогідність того, що хтось залишить наші лави. Тим паче, що з гравцями я вже говорив і попереджав їх, що хочу підсилити гру команди, а футболістів багато, тому конкуренція буде дуже серйозна. Деякі гравці дублю «Олександрії» будуть віддані в оренду іншим клубам, щоб мати ігрову практику. Збір все покаже, але поки що про якісь кадрові рішення говорити зарано. Час покаже.

fco.com.ua

Read 1674 times Last modified on Четвер, 09 січня 2020 19:42

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha