Останні новини

Субота, 28 вересня 2019 11:42

Старт ЧС 2019 у Досі. Підсумки першого дня

Автор: 
Rate this item
(4 votes)
Юлия Левченко Юлия Левченко © НОК Украины

У столиця Катару, стартував чемпіонат світу 2019 року з легкої атлетики. Першого дня кілька українок виступили у кваліфікаційних змаганнях.

Українська стрибунка Юлія Левченко впевнено розпочала свій виступ на ЧС-2019. У кваліфікації зі стрибків у висоту вона з першої спроби подолала планку та з результатом 1,92 метра вийшла у фінал. Також у фінал пробилася Ярослава Магучих (1.94 м). А ось Ірина Геращенко не зуміла подолати кваліфікацію.

У фінал у метанні молота пробилася українка Ірина Климець. Її найкраща спроба (72.93 м) виявилася 5-м результатом у кваліфікації та найкращим результатом Климець у кар'єрі.

Читати: Сергія Бубку обрано віце-президентом IAAF

Наталія Прищепа та Ольга Ляхова вийшли у півфінал у бігу на 800 метрів. Прищепа впевнено провела свій забіг, виконала всі настанови тренера і перемогла в ньому з часом 2:03.22. Ляхова потрапила у найсильніший забіг. Ольга фінішувала четвертою (прохідних місць було три) і була змушена чекати на завершення всіх забігів. Результат 2:01.47 дозволив їй вийти до півфіналу за часом.

А ось Марина Кіліпко у секторі для стрибків із жердиною не зуміла кваліфікуватися у фінал. Вона взяла висоту 4,50 метра, але за кваліфікаційних 4,60 планка на позначці 4,55 їй не підкорилися.

sport.ua

Read 2018 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha