Останні новини

Середа, 19 червня 2019 16:14

Спортивний журналіст з Кропивницького вирушив на Європейські ігри у Мінськ

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Шановні друзі, з радістю і натхненням повідомляю, що завтра рано вирушаю у тривале відрядження. Це буде, мабуть, найдовша і наповнена різноманітними подіями поїздка.

Вже з 21 червня як спортивний оглядач щотижневика «Україна-Центр» розпочну роботу на ІІ літніх Європейських іграх у Мінську, де буде багато цікавого та захоплюючого. За ту тиждень, що перебуватиму в столиці Білорусі, сподіваюся набрати чимало матеріалу для своєї програми та обов'язково готуватиму для Вас щоденні звіти про головні події та виступи українських атлетів.
А потім я вирушаю до Риги, де жіноча збірна України з баскетболу проведе матчі групового раунду Євробаскету-2019. Надіюсь, що все в Аліні Ягупової та її подруг по команді вийде і збірна України вже у Белграді продовжить боротьбу за нагороди та путівку на Олімпійські ігри у Токіо. Тож на шанувальників спорту очікують ексклюзивні репортажі одразу з двох масштабних змагань. Отже, із 21 по 27 червня ми з вами на Європейських Спортивних іграх, а з 28 червня по 7 липня – на жіночому Євробаскеті. Традиційні щоденні відеоблоги, а також прямі включення дивіться на сайті СВN. А на порталі SportРепортер, який відновлює свою постійну роботу, читайте текстові звіти та новини. Ну й щотижневі огляди подій до вашої уваги – в газеті «Україна-Центр».
Дякую Сергію Кузьменку, Юрію Гугленку, Андрію Табалову, Олексію Олійнику та Тиграну Хачатряну за можливість висвітлювати Європейські спортивні ігри в Мінську, а також Руслану Згривцю, який вже раптом поспіль відкриває для мене і для Вас жіночий чемпіонат Європи з баскетболу. До зустрічі на спортивних аренах і, як завжди, любіть спорт, дивіться наші звіти, читайте матеріали та Будьте здорові.
З повагою, Ваш Юрій Ілючек

sportreporter.com.ua

Read 723 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha