Останні новини

Неділя, 18 лютого 2018 00:31

Напередодні десятого дня Олімпіади

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Гірські лижі та акробатика у фрістайлі

У неділю, 18 лютого, на Олімпійських іграх у південнокорейському Пхенчхані спортсмени змагатимуться у десяти видах спорту, у т.ч. у шести розіграють медалі. Українці виступатимуть у гірських лижах та фрістайлі.
Гірські лижі. Чоловіки. Великий слалом. Старт о 3:15
Дебютант Олімпійських Ігор Іван Ковбаснюк 13 лютого у змаганнях зі швидкісного спуску посів 49-те місце. 18 лютого 24-річний українець виступить у гігантському слаломі. Розраховувати на медаль, звичайно, не варто, але сподіватимемося, що наш спортсмен гідно виступить.
Фрістайл. Чоловіки. Акробатика Фінал 3. Старт о 13:50
17 лютого у лижній акробатиці українець Олександр Абраменко показав 9-й результат у першій кваліфікації, але за її підсумками у фінал вийшло лише 6 спортсменів. У другій кваліфікації Абраменко посів 4-е місце та пройшов у фінал, який пройде у три етапи. Завтра за підсумками перших двох спроб визначиться шістка найсильніших, котра й розіграє медалі. Нагадаємо, що у Сочі-2014 Абраменко вже виступав у фіналі, де посів шосте місце.
Крім гірських лиж та фрістайлу, також будуть розіграні медалі у таких дисциплінах: лижні перегони (чоловіча естафета 4х10 км), ковзанярський спорт (жінки, 500 м), біатлон (чоловічий мас-старт 15 км).
Джерело: sport.ua
Фото: © Getty Images
Read 974 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha