Print this page
Понеділок, 11 вересня 2017 15:59

"Динамо" і без Ярмоленка є "Динамо"

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

"Олександрія" ще ніколи не перемагала "Динамо" у рамках чемпіонатів України. Більше того, минулого сезону олександрійці взагалі вперше змогли відібрати очки у киян, зігравши внічию 1:1. Загалом команди зустрічалися 14 разів, 11 разів перемагало "Динамо", одного разу "Олександрія" (у Кубку) та двічі була зафіксована нічия (у Кубку та Чемпіонаті). Загальний рахунок – 41:6=+35 на користь киян.

Матчі у Києві для "Олександрії" зазвичай закінчуються трагічно. У рамках чемпіонату України олександрійці приїжджали до столиці шість разів. Програли всі шість матчів зі рахунком 25:1. Тобто в середньому менше чотирьох не пропускають.

Найкращим бомбардиром протистояння є Андрій Ярмоленко. На рахунку колишнього динамівця шість голів. По чотири рази забивали Денис Гармаш та Олександр Мелащенко. У складі "Олександрії" по голу у ворота київської команди забивали Владислав Огіря, Андрій Запорожан, Євген Банада та Віталій Паномар.

Кияни, на правах господарів, досить активно розпочали зустріч і вже на 2 хвилині Піварич навішував з лівого флангу, але надійно зіграли підопічні Володимира Шарана, вибивши м'яч зі свого штрафного майданчика. Варто відзначити, що наші земляки весь перший тайм грали досить щільно. Помітно було, що киянці з великими труднощами долали захисні редути гостей. Перший насправді небезпечний момент біля ворота «Олександрії» виник на 12 хвилині зустрічі. Після навісу з кутового на ближню стійку олександрійців першим на м'ячі опинився Кадар, але його удар головою був не точним. Наші земляки не забарилися з відповіддю. На 16 хвилині, після кутового у виконанні Грицука, кіпер киян Коваль помилився на виході, але олександрійці не зуміли використати майже стовідсотковий момент. А вже на 30 хвилині матчу Циганков віддав розкішний пас Гонзалезу, але Дерліс не зміг потрапити в порожні ворота. Перший тайм закінчився з нулями на табло за мінімально ігрової переваги «Динамо».

Інший тайм команди розпочали досить активно. На 52 хвилині Циганков навісив з кутового, першим на м'ячі опинився Хачеріді та ударом впадіння через себе відкрив рахунок у цьому матчі. Відразу ж керманич «Олександрії» Володимир Шаран випускає на полі Поляруса, який вийшов замість Старенького. на 60 хвилині, досить активний у цьому матчі Циганков, уже сам наважився на потужний удар, але Паньків рятує. на 66 хвилині «Динамо» вдвоє перевагу. Знову подача Циганкова з кутового, Хачеріді, прийнявши м'яч, скинувши його на Мбокані і останній забиває другий гол. А вже за дві хвилини Віктор робить рахунок 3:0. П'ятнадцятий номер киян, отримав пас з глибини поля та потужно пробивши по воротах «Олександрії» майже з лінії штрафного майданчика. Паньків був безсилий. Під завісу зустрічі Мораєс вивив Кравця на рандеву з Паньківим. Наш голкіпер зіграв вище всіх похвал, відбивши удар Артема. А вже на компенсованих хвилинах матчу свій шанс мав реалізовувати Віталій Пономар, який пробивавши з кількох метрів, не зміг переграти Коваля. На жаль, фінальний свисток арбітра зустрічі Олександра Дердо фіксує рахунок 3:0 на користь "Динамо".

fco.com.ua

Read 2426 times

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha