Print this page
П'ятниця, 08 вересня 2017 21:13

Cергій Кузьменко: Ми прагнемо нових висот

Автор: 
Rate this item
(5 votes)

Президент ФК «Олександрія» в ексклюзивному коментарі нашим кореспондентам підбив підсумки єврокубкової кампанії та розповів про нові цілі

- Виступ у єврокубках – це великий та дуже корисний досвід, нові емоції, нові відчуття. Минулого року «Олександрія» вперше спробувала собі у змаганнях такого рівня, але не все у нас вийшло. Але здобутий досвід та висновки, що були зроблені після відносної невдачі, дозволили вже у 2017 році продемонструвати, що ми здатні гідно грати з європейськими командами. Зараз ми не говоримо про результат, адже результат у футболі ніхто не може спрогнозувати. Тут можливі як перемоги, так і поразки. Але я переконаний у тому, що будь-якою справою потрібно займатися професійно. І в цьому аспекті у мене немає жодних претензій до тренерів та гравців «Олександрії». Вони викладаються на повну і дарують олександрійцям неповторні емоції та святкові відчуття. І ті, що незважаючи на невдалі останні хвилини протиборства з БАТІ, після фінального свистка, з трибун лунало «Молодці» – говорити саме за себе. Тож ми на вірному шляху.

Що ж до чемпіонату України, то зараз важливо стабілізувати емоційний стан гравців. Потрібно, щоб хлопці знову відчули впевненість у власних силах, грали з таким же бажанням, але досягали ще й такого необхідного результату. Не сумніваюся, що ми спочатку покращимо своє турнірне становище у чемпіонаті Прем'єр-Ліги, де ще нічого не втрачено, а потім, безумовно, будемо працювати над тим, щоб у наступному сезоні мати можливість знову отримувати європейський досвід.

Наступною метою «Олександрії» є участь у груповому етапі Ліги Європи. Для нас це є абсолютно зрозумілою справою.

А ще, я переконаний, що, наприклад, кропивницька «Зірка» має амбіції потрапити до першої шістки в чемпіонаті України, щоб мати можливість спробувати свої сили у кваліфікації Ліги Європи. І це дуже добре, що футбольна Кіровоградщина, крок за кроком, рухається вперед та намагається підкорювати нові висоти.

Руслан Мусієнко, Юрій Ілючек, SportРепортер

Read 3658 times Last modified on П'ятниця, 08 вересня 2017 22:01

Latest from SportРепортер

Related items

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha