Останні новини

Понеділок, 17 липня 2017 11:48

«Олександрія» розпочала з враження

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
«Олександрія» розпочала з враження фото: fco.com.ua

Спокійно відреагувавши на стартову активність господарів, "Олімпік" створив перший небезпечний момент – Шестаков вивів на удар Моху, проте марокканцю зовсім не вистачило точності.

"Олександрія", здається, на епізод не звернула жодної уваги, зібравшись задавити суперника масою. На лівому фланзі насідав Цуріков, у центрі шукавши варіанти Грицука, Банада вривався у штрафний майданчик із глибини поля, а Сітало безперервно нав'язував боротьбу Шабанову та Кравченку. Проте, захопившись атакою, команда Володимира Шарана забула про захист. Точніше намагання зіграти з високою лінією оборони призвело до того, що Біленький вискочив на побачення з Паньківим. Переграти воротаря молодому форварду не вдалося, проте олімпійці зберегли у себе м'яч та іншим темпом таки відправили круглого у сітку – Моха виконав подачу на лінію воротарського, звідки забутий усіма Хомутом головою пробивши під стійку.
Миттєвою відповіддю "Олександрії" став удар Грицука після зміщення з флангу до центру – Махарадзе врятував. Великих зусиль Заурі довелося доповісти для того, щоб не дати відзначитися Сіталу, який бив у падінні через себе. А скільки разів на собі м'яча приймали Кравченко та Шабанов! І все це заради того, щоб на 36-й хвилині вибухнув лівий фланг. Моха, дочекавшись поки що Немчанінов набере максимальну швидкість, віддавши своєчасний пас на хід Дмитру. Лівій бек увірвався у штрафний майданчик "Олександрії" та потужно пробивши низом під дальню стійку – Паньків врятувати команду шансів не мав.
Хтозна, як би повернулася гра, якби перед самою перервою Сітало таки замкнуло простріл від Цурікова. Але форвард потрапив у Махарадзе, що дозволило "Олімпіку" виходити на інший тайм із комфортною впевненістю у власних силах. Володимир Шаран у перерві зняв Запорожана та випустив більш різностороннього в атаці Каленчука. А потім взагалі перейшов на тактику із трьома форвардами, кинувши почергового у бій Пономаря та Куліша. Проте "Олімпік" цього вечора був неприступний – захист працював як часи, а якщо й вдавалося господарям нанести удар чи виконати подачу, на варті стояв Махарадзе.
У підсумку 0:2, які демонструють, що "Олімпік" зарано ховатиме у протистоянні з греками. А ось "Олександрії" слід задуматися на творчій складовій своєї атаки, адже з такою відвертою прямолінійністю важко буде претендувати на позитивний результат у поєдинках з румунською "Астрою", яка, нагадаємо, майже гарантувала собі вихід до третього раунду, перемігши азербайджанську "Зіру" 3 :1.

Українська Прем'єр-ліга. Перший тур

Олександрія. Стадіон "Ніка"

ФК Олександрія - "Олімпік" (Донецьк) 0:2

Голи: Хомутів 16, Немчанінов 36

ФК Олександрія: Паньків – Чеботаєв, Басов, Гітченко, Бацула – Банада (Пономар 61), Запорожан (Каленчук 46) – Полярус, Грицук, Цуріков (Куліш 71) – Сітало

"Олімпік": Махарадзе – Лук'янчук, О.Кравченко, Шабанов, Немчанінов – Цимбалюк, Богданов (Брікнер 62) – Шестаков, Хомутов (Лухтанов 80), Моха – Біленький (Федорів 67)

Попередження: Гітченко 42, Каленчук 49, Сітало 56, Цуріков 71, Чеботаєв 76, Бацула 83 – Біленький 49, Немчанінов 74, Моха 90+3.

ua-football.com/ua

Read 2635 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha