Останні новини

Середа, 12 липня 2017 09:20

«Інгулець» готовий до бою

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко підсумував навчально-тренувальний збір, який був проведений у рамках підготовки до наступного сезону.

- Чи задоволені Ви проведеним збором?
- Задоволень. Ми виконали все, що було заплановано. Провели гарні спаринги. У нас не багато новачків додалося до команди. Головне, що вдалося зберегти кістяк команди. До Інгулця прийшли нові футболісти, які мають нам допомогти. Ми повинні досягти завдання, яке поставив президент клубу. Хочу відзначити, що всі умови для проведення якісного збору для нас були зроблені. У хорошому емоційному психологічному стані футболісти провели збір. Сподіваюся результати у Чемпіонаті України прийдуть.
- Команда провела чотири контрольні матчі. Який із них найкраще вдався футболістам?
- У цих матчах ми не переслідували мету перемогти. На фоні навантажень мали побачити фізичну підготовку футболістів. Дивувалися як за цих умов хлопці могли виявити свої найкращі морально-вольові якості. Хочеться, щоб в официальних матчах вони демонстрували якісний футбол, який би приносив результат.
- Футбольний клуб підписав кількох новачків. Які ще ланки потребують підсилення? Чи планується ще підписати якого футболіста цього літа?
- Тренерський штаб із президентом клубу обговорили селекційну роботу і дійшли висновку: бажано, щоб у команді на шкірну позицію було щонайменше два футболісти. Потрібна конкуренція. Хочеться, щоб у нас, тренерів, боліла голова від того, кого поставити, ніж коли нікого ставити. Хочеться щоб футболісти прогресували. Ми з «Інгульця-2» до тренувального процесу першої команди залучили кількох молодих футболістів. І далі це робитимемо, адже «Інгулець-2» для того і існує, щоб для першої команди награвати молодих виконавців. Ось така у нас вибудована піраміда. Ми не проти підсилити ще 1-2 позиції. Не все від нас залежить. Ми ведемо переговори із двома футболістами. Тільки годину покаже коли вони до нашої команди приєднаються – цього літа чи зимою. Селекційна робота ніколи не припиняється. Наша мета – Прем'єр-Ліга України. Ми поступово до неї йдемо. Інгулець — молода команда, досвіду набираємося. Вірю, що «Інгулець» досягне своєї мети і буде в еліті українського футболу. Ми, тренери та футболісти, для цього прикладаємо максимум зусиль. Завдання максимум – здобувати перемогу у кожному матчі. Чемпіонат покаже – цього року вийдемо до Прем'єр-Ліги України чи наступного.
- Коли складався план підготовки команди та перелік спарингів не було відомо, що у першому турі зіграємо з краматорським «Авангардом». Так склалося, що в останньому спарингу та першому офіційному матчі наступного сезону один і той же суперник. Чи не було бажання змінити спаринг-партнера в останньому контрольному матчі після жеребкування Чемпіонату України?
- Я не супротивна людина. Дійсно, ще місяць тому запланували спаринг з «Авангардом». Наставник «Авангарду» Олександр Косевич добре знає потенціал нашої команди. Ми їх також. Нічого було приховувати. Неділя в цілому не змінити малюнку гри. Ми прийшли до рішення не відміняти контрольний матч, який вийшов досить бойовим. Обидві команди мали нагоду, щоб відзначитися. Через тиждень ми знову зустрінемося та подивимося як ми підготувалися.

fc-ap.com.ua

Read 2465 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha