Останні новини

×

Повідомлення

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Функція mail() заборонена, тому лист не може бути відправлений.

Неділя, 05 березня 2017 23:24

Не шукайте логіки у футболі

Автор: 
Rate this item
(4 votes)

Саме так можна охарактерізувати результат протиборства матчу у Дніпрі, де кам'янська "Сталь" приймала кропивницьку "Зірку". За рівної боротьби частку протиборства вирішили випадковий гол та дуже суперечливий пенальті у ворота гостей. Отже, на враження зі рахунком 3:0 підопічні Романа Монарьова точно не заслуговували.

У стартовому складі нашої команди у цьому матчі дебютував бразильський центральний захисник Наілсон Медейрос. Повернулися на поле, після травм, Федеріко Перейра та Борха Екіса, крім того, вперше в цьому сезоні з перших хвилин грав Олександр Акименко.

Звітний поєдинок активніше розпочала «Сталь». На другій хвилині пройшла гостра навісна подача до штрафного майданчика, та форвард господарів до м'яча не дістався – Євген Паст зіграв надійно. Трохи згодом, після передачі з лівого флангу, Роман Дебелко не потрапив у ближній угол. Кропивничани ж намагалися довго тримати м'яч та збити атакувальний порив «сталеварів».

Загалом, у перші десять хвилин на полі спостерігалася рівна боротьба без небезпечних епізодів біля воріт обох суперників. Мабуть, найстрашнішим моментом на початку матчу можна назвати удар Артема Сітала, у падінні, з лінії штрафного майданчика. М'яч біля ног форварда опинився після відверто невдало виконаного штрафного Наілсона Медейроса, який двічі прийняла на собі стінка. Ще один перспективний стандарт для «Зірки» на 22-й хвилині заробив Олексій Чичиков. Павло Полегенько здорово пробивши метрів із 18-ти, але не менш класно зіграв і Юрій Паньків, витягнувши м'яч із-під поперечини воріт.

Ближче до середини тайма саме підопічні Романа Монарьова стали контролювати хід гри. Після подачі від Андрія Бацулі, з лівого флангу, головою пробивавши Артем Сітало, та на шляху м'яча опинився захисник. Згодом кутовий виконав Микита Жуков, а з іншого поверху удар завдав Наілсон Медейрос, який цього разу вищий.

Нервовим для вболівальників «Зірки» можна назвати падіння Дениса Васіна на штрафному майданчику гостей. Та в тому епізоді Федеріко Перейра, у підкаті, зігравши чисто, і арбітр зустрічі Катерина Монзуль справедливо назначила кутовий, який уже не таїв загрози воротам Євгена Паста. І все ж таки, до самої перерви «Зірка» виглядала краще, дії наших гравців були більш осмисленими, та й атаки гострішими. Але не вистачало класної останньої передачі. А від господарі поля більше концентрувалися на захисті і в атаку майже не ходили. Тож перший тайм так і завершився із рахунком 0:0.

А від початку другої половини зустрічі став для гостей «крижаним душем». За чотири хвилини після свистка з перерви, розіграш кутового гравцями «Сталі» призвів до не зовсім справедливого забитого голу, який не витікав із розвитку подій на полі. Оборонці «Зірки» вибили м'яч зі штрафного майданчика, та на підхопленні першим опинився Роман Карасюк. Півзахисник пробивши здалеку навмання, а м'яч, по неймовірній траєкторії, опинився у сітці – Євген Паст був безсилий – 1:0. Минуло дві хвилини й Олександр Кучеренко не прочитавши моменту, пропустивши м'яч собі за спину, а самотній Квамі Карікарі, на дальній стійці, упритул «розстрілював» нашого голкіпера, та Євген Паст «Зірку» врятував. Для того, щоб внести корективи, на полі, замість не дуже помітного Микита Жукова, до центру півзахисту вийшов Владислав Лупашко, який не грав із перших хвилин через невелике пошкодження. Провідному опорному півзахиснику вдалося налагодити дії у середині поля, заспокоїти партнерів і гості знову перехопили ініціативу. Саме в ці хвилини підопічні Романа Монарьова диктували суперникам свої умови і мали кілька шансів для того, щоб зрівняти рахунок.

Найбільш реальний шанс забити мав Олександр Акименко. Чудову передачу від Павла Полегенька розсудливо пропустив Олексій Чичиков, а Акименко, вже біля штрафного, позбавивши не при справах захисника та пробивши із лівої ноги, але свою команду врятував Юрій Паньків. Для того, щоб додати свіжості та швидкості в атаці, наш тренерський штаб, замість того ж таки Акименка, кинув у бій Дмитра Білонога. На 63-й хвилині хорошу поперечну передачу від Олексія Чичикова, після якої реально міг забити Білоног, перехопивши досвідчений центральний захисник кам'янців Микола Іщенко. А потім «Зірка» вибігла у класичну швидку контратаку, в ході якої активний Чичиков обіграв візаві на фланзі, але трохи не розрахував із передачею на партнерів, які мчали паралельним курсом. Цей пас перехопив голкіпер Юрій Паньків, котрий вийшов далеко з лінії воріт.

Небезпечно у штрафному майданчику «Сталі» було на 72-й хвилині, та Дмитрові Білоногу завадив пробити той-таки Іщенко. А за хвилину, коли «сталеварі» нарешті перейшли на чужу половину поля, протиборство між Денисом Васіним та Федеріко Перейрою у штрафному майданчику призвело до призначеного, дуже суперечливого, пенальті у наші ворота. Сам потерпілий одинадцятиметровий потужним ударом у «дев'ятку» й реалізував – 2:0.

Після ще одного виносу захисниками «Зірки» м'яча зі свого штрафного майданчика, здалеку пробивши Максим Каленчук. Удар вийшов надзвичайно потужним, але, на щастя для гостей, невигідним. Артем Щедрий, який тільки-но з'явився на полі у кропивничан, виконував подачу зі штрафного, але зігравши на виході, м'яч до рук забрав Юрій Паньків. Після введення м'яча у гру, Бій Деул, скориставшись позиційною помилкою Полегенька, вивів на побачення з Євгеном Пастом Романа Дебелка, який свою нагоду реалізував – 3:0.

Завершення матчу пройшло спокійно і команди просто догравали цей поєдинок. Тож наша команда зазнала прикрої поразки від кам'янської «Сталі» зі рахунком 0:3. Кропивничани зберігають за собою восьму позицію, проте відрив від кам'янців тепер складає лише один пункт.

"Сталь" (Кам'янське) - "Зірка" (Кропивницький) - 3:0 (0:0).

5 березня 2017 року (неділя). Початок о 19:30. Дніпро. Стадіон "Метеор". Оцінка поля: 3. 300 глядачів. + 5 С. Ліга Парі-Матч, 2 коло, 20 тур.

Арбітр : Монзуль Катерина (Харків).

Помічники арбітра : Єремєєв Андрій (Миколаїв), Шамека Андрій (Маріуполь).

Четвертий арбітр : Труханов Константин (Харків).

Спостерігач арбітражу : Деревінський Олег (Київ).

Офіцер безпеки ФФУ : Свистун Анатолій (Чернігів).

Директор матчу ФФУ : Прокопович Геннадій (Чернігів).

"Сталь": 79. Паньків Юрій, 20. Пашаєв Павло, 32. Іщенко Микола, 15. Шабанов Артем, 2. Леандро, 91. Карасюк Роман, 6. Каленчук Максим (к/к), 94. Задерака Максим (10. Деул Бій Дарріл, 80), 16. Карікарі Кваме Ампонса (13. Стаменковіч Мілош, 90+1), 39. Васін Денис (9. Малакян Едгар, 87), 93. Дебелко Роман. Запасні: 12. Бандура Олександр, 4. Кравченко Антон, 8. Малакян Гір, 21. Клімчук Юрій. Головний тренер: Кучук Леонід.

Зірка: 44. Паст Євген, 4. Перейра Федеріко Ернан (к/к), 5. Медейрос Наілсон Фернандо, 11. Бацула Андрій, 14. Сітало Артем, 18. Кучеренко Олександр, 32. Борха Екіса Імас, 28. Павло, 50. Акименко Олександр (26. Білоног Дмитро, 59), 77. Чичиков Олексій (9. Щедрий Артем, 77), 99. Жуков Микита (8. Лупашко Владислав, 53). Запасні: 41. Льопка Роман, 20. Фатєєв Дмитро, 27. Дрішлюк Кирило, 95. Попов Роман. Ст о. головного тренера: Монарьов Роман.

Голі : 1:0, Карасюк Роман (49); 2:0, Васін Денис (73, з пенальті); 3:0, Дебелко Роман (85).

Попередження : Іщенко Микола (17), Кучеренко Олександр (33), Леандро (44), Медейрос Наілсон Фернандо (80).

Фото офіційного сайту ФК «Сталь»

Read 3034 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha