Print this page
Неділя, 26 лютого 2017 21:51

Гольова феєрія олександрійців

Автор: 
Rate this item
(2 votes)

Підопічні Володимира Шарана бачили блискучий матч проти "Волині", а Станіслав Куліш увійшов до когорти українських бомбардирів, які записали до свого активу чотири забиті м'ячі в одному матчі.

Матчем 19-го туру проти луцької «Волині» підопічні Володимира Шарана розпочали футбольний 2017 рік.

Вже в дебюті зустрічі «трикольорові» мали змогу відкрити рахунок після розіграшів кількох стандартів, але захисники діяли надійно, вчасно ліквідовуючи загрози. Волиняни постійно перебували під пресингом «городян», але витримати його не завжди вдавалося. В одній з чергових атак олександрійців Сергій Чеботаєв, перебуваючи у штрафному майданчику суперника, пробивши по воротах і влучивши в руку захисника «Волині», за що головний арбітр назначив пенальті, який чітко реалізував капітан «Олександрії» Василь Грицук – 1:0. Після пропущеного голу наші гості вишли з-під опіки наших земляків і створили небезпечний момент біля володінь Андрія Новака, але досвідчений голкіпер упорався з небезпекою. А за кілька хвилин гостям довелося раптом виймати м'яч із сітки власних воріт. Досить активний Андрій Цуріков виконав передачу на Артема Чорнія у штрафний майданчик, який віддав пас на Станіслава Куліша, який точним ударом відправив м'яч у нижній угол – 2:0. А вже на доданих хвилинах до першого тайму Цуріков і сам міг забити, але після пасу Василя Грицука Андрій не потрапив у ворота. Та все ж таки олександрійцям до перерви вдалося довести рахунок до розгромного. Артем Чорний віддав розрізну передачу, Михайло Козак вийшов віч-на-віч із голкіпером, перегравши його і пробивши по воротах, а Дмитро Задерецький допоміг м'ячу, який йшов біля ворота, скоріше в них залетіти – 3:0.

Олександрійці, хоч і забезпечили у першому таймі впевнений гандикап, на другу половину зустрічі вийшли з бажанням забивати голищі. Таку можливість мав Чорний. Артем, накрутивши кількох гравців «Волині» на куті штрафного майданчика, пробивши по воротах, але голкіпер та захисники винесли м'яч далеко від воріт. Лучани не забарилися з відповіддю. Сергій Петров пробивши головою після подачі партнера, але Андрій Новак впорався з цим ударом. Згодом волиняни провели пару небезпечних атак, але голкіпер та захисні редути «Олександрії» діяли надійно. Натомість наші футболісти свої моменти так не марнували. Дмитро Леонов, який нещодавно вийшов на поле, виконав прострільну передачу з правого флангу, а Станіслав Куліш, перебуваючи на вигідній позиції, переправивши м'яч біля ворота – 4:0. Та і це було не останнє слово «Олександрії» цього вечора. Після багатоходівки Старенький – Козак – Чеботаєв, м'яч опинився у Станіслава Куліша, який влучним ударом у нижній кут оформлює «хет-трик» – 5:0. Але на цьому Станіслав не зупинився. На другій доданій арбітром хвилині він дотепним ударом завершує розгром "Волині" - 6:0. Це перший "покер" футболістів "Олександрії" у Прем'єр-лізі, а перемога – рекордною.

ФК «Олександрія» – «Волинь» (Луцьк) 6:0 (3:0)

Головний арбітр : Микола Кривоносов (Київ)

Помічники : Сергій Приступа, Євген Петраков (обидва - Київ)

4-й арбітр: Євген Арановський (Київ)

Спостерігач арбітражу : Ігор Покідько (Полтава)

Директор матчу : Віктор Безсмертний (Кропивницький)

«Олександрія»: Новак, Огіря, Куліш, Цуріков, Чорній (Старенький, 70), Грицук – к/к (Леонов, 63), Чеботаєв, Шендрік (Бондаренко, 78), Банада, Козак, Басов

Запасні: Леванідов, Сімінін, Довгий, Шкіндер

Головний тренер – Володимир Шаран

«Волинь»: Кичак, Романюк, Мілінішин (Горопєвшек, 74), Логінов, Зедерецький, Тетеренко, Р.Никитюк (Чепелюк, 40), Мемешев (Ляшенко, 81), Дудік, Діденко – к/к, Петров

Запасні: Марчук, О.Никитюк, Марушка, Шандрук

Старший тренер – Володимир Дикий

Попередження : О.Діденко (44), О.Чепелюк (45), Д.Задерецький (79)

Вилучення : А.Діденко (75 – друге попередження)

Голи : В.Грицук (15 – пенальті), С.Куліш (27, 70, 88, 90+2), Д.Задерецький (45+2 - автогол)

ІАЦ ФК "Олександрія"

Read 2634 times Last modified on Неділя, 26 лютого 2017 22:04

Latest from SportРепортер

Related items

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha