Print this page
Понеділок, 15 серпня 2016 12:05

Фортуна засміялася «Зорі»

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Фортуна засміялася «Зорі» фото: fco.com.ua/

Матчі між цими суперниками завжди проходять у цікавій та безкомпромісній боротьбі. Вболівальники, які прийшли у цей вечір на стадіон, чекали, що і цей поєдинок не стане винятком. Так і сталося.

З перших хвилин олександрійці досить активно діяли в атаці, намагаючись забити швидкий гол. І на другій хвилині їм це майже вдалося. Андрій Запорожан віддав пас у розріз Віталію Пономарю, який пробив повороти, але Олексій Шевченко справився з цим ударом. Згодом можливості вивести свою команду вперед були у Юрія Путраша та Сергія Чеботаєва, але їх удари були заблоковані захисниками. Натомість перша осмислена атака луганчан принесла їм бажаний результат. Гості провели швидку контратаку, Джаба Ліпартія, перебуваючи у штрафному майданчику, скинувши м'яч на Івана Петряка, який обвідним ударом відправивши «шкіряного» у дальню «дев'ятку» – 0:1. Надалі гра дещо вирівнялася і боротьба здебільшого точилася у центрі поля, а рідкі випади нейтралізовувалися захисниками обох команд на підступах до штрафних майданчиків суперників.
З початком іншого тайму наші земляки намагалися щонайменше зрівняти рахунок, при цьому не дати супернику ще раз розписатися у своїх воротах. Олександрійці провели кілька перспективних атак, але м'яч дивом не залітав у ціль. Спершу після масованої атаки двічі небезпечно по воротах пробивавши Андрій Запорожан. Перший його вистріл був заблокований захисниками, а повторний – прийшовся до рук голкіпера. За хвилину Сергій Чеботаєв, після сольного проходу правим флангом, виконав навіс у центр, звідки Василь Грицук у боротьбі із захисником пробивши головою, але вище воріт. На 84-й хвилині наші земляки отримали шанс зрівняти рахунок. Роман Яремчук отримав м'яч у штрафному майданчику і наніс удар по воротах, але «шкіряний» потрапив до рук В'ячеслава Чечера, за що арбітр визначив пенальті. До одинадцятиметрової позначки підійшов капітан «трикольорових» Андрій Запорожан, але сьогодні був не його день, м'яч після його удару пройшовся над поперечкою.

ФК "Олександрія" - "Зоря" (Луганськ) – 0:1 (0:1)

13.08.2016р., КСК «Ніка», 1641 глядач, +18С

Арбітр – Сергій Бойко (Київська обл.)

Помічники арбітра – Олександр Павлінов (Одеса), Андрій Мотика (Тернопіль)

4-й арбітр – Сергій Берізка (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу – Василь Мельничук (Сімферополь)

Директор матчу – Сергій Шебек

«Олександрія» Новак, Пономар, Цуріков, Жичиков (Козак, 46), Запорожан – к/к, Грицук (Яремчук, 72), Чеботаєв, Шендрік, Путраш (Старенький, 65), Банада, Басов

Запасні : Леванідов, Куліш, М'ягков, Гітченко

Гол.тренер – Володимир Шаран

«Зоря»: Шевченко, Сухоцький, Сіваков, Чайковський, Гордієнко (Гречишкін, 65), Каменюка –к\к, Петряк (Соболь, 76), Ліпартія (Любенович, 60), Пауліньйо, Караваєв, Чечер,

Запасні: Чуваєв, Форстер, Квасов, Безбородько

Головний тренер – Юрій Вернидуб

Попередження : Ю.Путраш (34), О.Цуріков (39), Є.Банада (69), В.Пономар (71), О.Шендрік (77) – М.Сіваков (63), В.Чечер (84)

Гол : І.Петряк (17). На 85-й хвилині О.Запорожан не реалізував пенальті (вище за ворота).

http://fco.com.ua/

Read 2638 times

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha