Print this page
Субота, 23 липня 2016 15:10

Артем Сітало "Привезли собі три голи"

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

У дебютному матчі в Лізі Парі-Матч кропивницька "Зірка" поступилася "Шахтарю" з рахунком 1:4. Єдиний гол у складі гостей забив нападник Артем Сітало, який поділився враженнями від поєдинку із "ПРОФУТБОЛОМ".

- Артеме, сьогодні ви зіграли перший матч в елітному дивізіоні і відзначилися забитим голом. Що зараз відчуваєте?

- Насамперед хочу привітати вболівальників з відкриттям сезону. Було приємно зіграти з такою командою у першому матчі. Щодо гри, самі собі привезли перші три голи. Нічого страшного, розберемо свою гру. Перший млинець комом, як то кажуть… Впевнений, що ми знайдемо свою гру і радуватимемо вболівальників.

- У першій лізі минулого сезону ви забили десять голів у складі "Гірника" і стали третім бомбардиром чим піонату. Сьогодні ви почали з голу…

- Поки що порівнювати два дивізіони складно. Пощастило, вдалося забити. Проведемо кілька матчів, і тоді зможу порівнювати рівень, але вже зараз зрозуміло, що Прем'єр-ліга – це інший клас.

- Коли ви забивали гол, футболісти "Шахтаря" сигналізували про офсайд. Все чисто?

- Я не знаю, чи стояв у стінці… Андрій Бацула виконав штрафний удар, виник рикошет, а я просто добив у ворота. Суддя прапорець не підняв, отже, поза грою не було. Здається чистий гол.

- До матчу ви знали, що буде дуже тяжко. І все ж таки "Шахтар" чимось здивував?

– Донецька команда – це еліта українського футболу, проти якої важко грати. Хочеться побажати хлопцям удачі у Лізі   чемпіонів, за них вболіватимемо в протистоянні з "Янг Бойз". Сподіваюся, "гірники" пройдуть далі.

Любомир Кузьм'як
Джерело: ПРО ФУТБОЛ
Read 4275 times Last modified on Субота, 23 липня 2016 15:29

Latest from SportРепортер

Related items

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha