Останні новини

П'ятниця, 07 серпня 2015 18:15

З думками про наступний матч

Автор: 
Rate this item
(4 votes)

Сьогодні, напередодні домашньої гри 3 туру проти «Черкаського Дніпра», футболісти «Зірки» провели відкрите тренування для вболівальників та журналістів. Нагадаємо, такі заходи перед домашніми матчами нашої команди стали вже традиційними.


Перед тренуванням відбулася незвичайна процедура – разом із командою сфотографувався один із найпалкіших вболівальників команди – Віталій Єгоров. Віталій зараз перебуває у зоні АТО і повернувся на кілька днів до міста. Ультрас багатьох колективів України знає його як одного з лідерів IronStarFirm.
За діями футболістів на тренуванні спостерігали вболівальники та представники ЗМІ. Підопічні Сергія Лавриненка виконали низку цікавих вправ. Далі була робота з м'ячем, двостороння гра та відпрацювання ударів із різних дистанцій.
Приємною несподіванкою стала поява на тренуванні президента клубу Максима Березкіна, який побажав успіхів футболістам, персоналу клубу, тренерському штабу і поспілкувався з керівником команди Сергієм Лавриненком, а потім відповів на питання журналістів.
- Ті, хто бачив перші дві гри «Зірки», мав би помітити певну тенденцію. Адже ці матчі відбулися майже за ідентичним сценарієм. У цих поєдинках протягом 60-70 хвилин ми значно переважали суперників, першими відкривали рахунок, але потім, на жаль, втрачали перевагу, якою володіли. Мабуть, чи то психологічно, чи, можливо, фізично, що пов'язано з початком сезону, хлопцям трішки не вистачає кондицій. Я сподіваюся, що це все ж таки тимчасові складнощі. Переконань, що гра, яка відбудеться цієї суботи проти «Черкаського Дніпра», розставити всі крапки над «і» - поділився своїми враженнями від перших матчів «Зірки» Максим Березкін.
Також Максим Станіславович прокоментував гру новачків, акцентуючи увагу на тому, що клуб справді підписав тих гравців, яких хотів побачити у команді тренерський штаб. Можливо, наразі нові гравці ще не повністю виявили себе, але це пояснюється тим, що вони проходять певний період адаптації. Хлопці звикають до команди. А ми їм у цьому допомагаємо.
Крім того, президент ФК «Зірка» поділився своїми очікуваннями від кубкового матчу зі львівськими «Карпатами».
- У цій грі я чекаю від наших футболістів перемоги. Звісно, я не вважаю «Карпати» слабкою командою. Цей клуб грає у Прем'єр-лізі. Будь-який представник «еліті» є серйозним суперником. Проте я думаю, та й ви і вболівальники погодяться зі мною, що «Карпати» та київське «Динамо», з яким ми грали у кубку минулого року, команди різного рівня. Тому є надія і сподівання, що у цьому матчі «Зірка» досягне позитивного результату, - зазначив президент нашого клубу.
Оцінку грі футболістів на початку сезону також дав виконавець обов'язків головного тренера «Зірки» Сергій Лавриненко.
- Причини такого не зовсім вдалого старту точно не ховаються у концентрації гравців. На мою думку, ті голи, які ми пропускали у кінцівках перших двох матчів, є просто невдалим збігом обставин. Щодо новачків, варто сказати, що їм все ж таки потрібна певна година на адаптацію, адже вони перебували в клубах, де виконували дещо інші завдання. Хлопці поступово вливаються, їм просто треба дати трішечки години. І потім, впевнений, вони будуть демонструвати ту гру, якої ми від них чекаємо.
На запитання журналістів про стан кондицій Олександра Кочурі, наставник кіровоградців відповів, що Олександр працює. Він є справжнім бійцем, лідером і капітаном, тож найближчою годиною улюбленець кіровоградських вболівальників набере необхідної форми та знову радуватиме кіровоградців своєю грою.
Наприкінці тренування журналісти запитали Андрія Мостового про його включення до збірної 2-го туру, за версією сайтів Ua-football та Football.ua, та про те, як команда готується до гри з «Черкаським Дніпром».
- Звичайно, приємно, що мою гру відзначили. Добре, що складаються такі рейтинги, адже вони спонукають кожного футболіста до того, щоб демонструвати свої найкращі якості та бути відзначеним. Що стосується наступного матчу, то тренерський штаб акцентував увагу на тому, що черкаська команда дуже добре грає від оборони, швидко переходитиме у контратаки і, в цілому, колектив є досить організованим. Незважаючи на все це, у поєдинку з «Черкаським Дніпром» ми налаштовані лише на перемогу.
А один із найстабільніших гравців нашої команди Владислав Лупашко зазначив, що хотілося б отримати серйозну підтримку на трибунах у суботньому матчі.
- Трохи неприємно було побачити, коли вболівальники йшли зі стадіону ще до кінця гри з київською «Оболонню-Бровар». Не хочу сказати, що це спричинило інший гол у наші ворота, але натхнення й позитивного настрою не додало. Так, ми допустили помилки, але в бажанні та самовіддачі нам не можна дорікати. Адже вся команда, тренерський штаб та персонал клубу працюють і грають саме для них. Звісно, у нас не все виходить, але ми багато працюємо над собою, щоби дарувати кіровоградцям радощі від своїх побед. Так, ми втратили очки у двох поєдинках, але рівень гри, яку продемонстрували у матчі з «Гірником-Спортом», свідчити про те, що ми на правильному шляху. Для того щоб повністю повернути впевненість у власних силах, нам необхідно перемогти. Тому, користуючись нагодою, хотів би закликати кіровоградців прийти у суботу і підтримати нас, а ми все зробимо заради победи, - наголосив півзахисник «Зірки».

Джерело: ФК "Зірка"

Read 4607 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha