Останні новини

Вівторок, 28 квітня 2015 17:34

Ігор Філенко: «У Кіровограді збудовано сучасну легкоатлетичну арену іншої категорії. Тому тут можна проводити навіть міжнародні змагання»

Автор: 
Rate this item
(8 votes)

Під час проведення чемпіонату України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР керівник департаменту маркетингу федерації легкої атлетики України Ігор Філенко розповів кореспонденту « Sport репортера» про рівень чемпіонату України з легкої атлетики серед спортсменів ДЮСШ та СДЮШОР 1998 року народження і молодших, а також поділився своїми враженнями від реконструкції стадіону «Зірка».

– За цією віковою категорією кількісний та якісний склад учасників є дуже високим. На турнір до Кіровограда з'їхалося 687 легкоатлетів. На сьогодні це досить непоганий показник, враховуючи ту складну економічну ситуацію, в якій перебуває наша країна та її жителі. Раніше такі турніри збирали й по 900 спортсменів, але наразі маємо дякувати тому, що є. У змаганнях беруть участь один майстер спорту, що для цієї вікової категорії є дуже високим показником, 23 КМС, також змагається багато першорозрядників, тому, упевнений, цей чемпіонат буде дуже цікавим, а його учасники покажуть багато високих результатів.

Зараз маємо претендентів на поїздку до Колумбії на юнацький чемпіонат світу. На змаганнях у Кіровограді ми будемо пильно спостерігати за ними та формувати склад збірної.

Хотілося б сказати кілька слів про організацію турніру. У Кіровограді збудовано сучасну легкоатлетичну арену іншої категорії. Тому тут можна проводити навіть міжнародні змагання. Власне, немає нічого дивного у тому, що льову частину всеукраїнських змагань заплановано провести саме тут. Упевнений, що й ці змагання також будуть проведені на високому рівні, адже у вашому місті для цього робиться все можливе, – підсумував Ігор Філенко.

"Спортрепортер"

Read 5179 times Last modified on Вівторок, 28 квітня 2015 17:40

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha