Останні новини

Четвер, 23 квітня 2015 17:00

Володимир Шаран: «Я задоволений нашою роботою»

Автор: 
Rate this item
(3 votes)
фото: ФК «Олександрія» фото: ФК «Олександрія»

Після трьох поспіль перемог у чемпіонаті у календарі «Олександрії» настав невеликий перерва. Футболісти отримали три вихідні, під час яких клубна прес-служба поспілкувалася з керманічем «трьохкольорових» Володимиром Шараном.

- Володимире Богдановичу, як настрій?

– Супер (посміхається – авт.). А якщо чесно, я задоволений нашою роботою, задоволений своєю командою і тим мікрокліматом, який панує зараз у клубі. На старті другої частини чемпіонату, яку ми розпочали не дуже впевнено, було багато скептиків. На нашу адресу лунало багато критики, ми це все проковтнули. Хлопці зробили для себе правильні висновки і сьогодні, я переконаний, ми знову відновили загальний психофізичний стан команди, її впевненість та налаштованість на победи за виконання нашого головного завдання – завоювання путівки до Прем'єр-ліги. Паузу, яка з'явилася у нас у чемпіонаті, плануємо заповнити цікавою творчою роботою, щоб у повній бойовій готовності вийти на фінішну пряму чемпіонату.

- Як Ви прокоментуєте рішення генеральних директорів клубів Прем'єр-ліги про формат наступного чемпіонату?

- Я вважаю, що це дуже правильне рішення. Це оптимальний склад команд учасниць Прем'єр-ліги, який дає можливість командам-середнякам та дебютантам гармонійно розвиватися та в перспективі виборювати місця для участі у єврокубках. Я впевнений, що ситуація в країні налагодиться і вболівальники повернуться на трибуни стадіонів України, а такі невеликі міста, як Олександрія, зможуть приймати топові команди чемпіонату.

- Як зараз Ви будуєте свої взаємини з президентом клубу?

- Сергій Анатолійович як губернатор, величезну увагу приділяє розбудові державницьких програм на обласному рівні, та незважаючи на всю його зайнятість, ми постійно перебуваємо на зв'язку, плануємо та корегуємо наші дії. Президент нам повністю довіряє, а ми намагаємось виправдати всі його надії та сподівання. А найголовніше – виконувати ті завдання, які перед нами ставляться. Дуже приємно, що Сергій Анатолійович легко спілкується з футболістами, тренерським складом, технічним персоналом. Ну і звичайно він, як президент, виконує всі зобов'язання, які клуб узяв на собі по відношенню до футболістів. У нас чудова матеріальна база, прекрасні умови для різного роду зайняти. Від цього і атмосфера у клубі позитивна.

– Давайте пофантазуємо. Команда виконує завдання та виборює путівку до Прем'єр-ліги. Там буде значно складніше: з точки зору матеріального забезпечення і, головне, якості гри. Чи може «Олександрія» на рівних боротися з командами вищого дивізіону?

– У сьогоднішній «Олександрії» є чимало виконавців, які вже мають досвід виступів на найвищому рівні. Конкуренція за місце в основному складі дозволила збільшити майстерність молодим футболістам, у яких з'явилась впевненість та добрі амбіції. Звичайно, кожен тренер не може бути повністю задоволений підбором виконавців та якістю гри, але над цими питаннями ми серйозно працюємо і я переконаний, що нинішній склад «Олександрії» при незначному підсиленні в окремих ланках буде конкурентоспроможним колективом, який має всі складові для того, щоб не лише потрапити до елітного дивізіону, а й закріпитися там. Кожен з них отримає бонуси для свого особистого розвитку та сходження до вершин майстерності.

- Про взаємини з керівництвом клубу ми поговорили, давайте згадаємо вболівальників.

- Олександрійські вболівальники дуже тонко розуміються на футболі, вони прискіпливі та вимогливі. Проте вони завжди разом з командою, і в хвилини радощів, і в хвилини неудач. І я дуже вдячний їм за це. Дуже приємно, що на наших тренуваннях, у період проведення контрольних матчів велика кількість олександрійських вболівальників перебуває разом із нами. Радіють, переживають, співчувають. І це дуже приємно. Хотілося б бачити на трибунах стадіону більше дітлахів. Адже це дійові уроки боротьби, витривалості та справжньої чоловічої мужності.

- У четвер «Дніпро» та «Динамо» проведуть матчі – відповіді чвертьфіналу Ліги Європи. Який ваш прогноз?

- Своїй години я виступав і за «Динамо» і за «Дніпро» як футболіст. В обох колективах є характер та внутрішній резерв. Мені здається, що обидві команди здолають своїх суперників та потраплятимуть до півфіналу цього престижного європейського турніру.

За матеріалами ІАЦ ФК «Олександрія»

Read 4836 times Last modified on Четвер, 23 квітня 2015 17:02

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha