Останні новини

Вівторок, 08 липня 2014 14:30

Олександріці здобули вольову победу

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Підопічні Володимира Шарана, поступаючись по ходу матчу, здолали команду Ігора Жабченка.

«Гірник-Спорт», чи не перша команда яка на стадіоні «Ніка» розпочала гру першим номером, постійно атакуючи широким фронтом. Але захопившись активними діями попереду, допустилися помилки у захисті. Господарі поля вивели нападаючого В.Пономаря на побачення з голкіпером, але А.Сітніков вийшов уперед, скоротивши кут обстрілу та ліквідував загрозу.
Хорошу нагоду «комсомольці» мали на 11-й хвилині матчу. С.Герасимець пройшов лівим флангом, віддавши навісну передачу до центру штрафного майданчика, де першим на добиванні опинився С.Рябцев, але голкіпер вийшов уперед і перевів м'яч на кутовий. І як ми побачили на 13-й хвилині тактика І.Жабченка дала результат. Олександрійці захопившись атакою, «прогавили» випад гостей і С.Герасимець замкнув багатоходівку футболістів із Комсомольська – 0:1.
На цьому активні дії футболістів із берегів Дніпра не завершувалися, вони і надалі насідали на ворота господарів. Знову неуважність у захисті призвела до того, що на 24-й хвилині В.Корольков вийшов віч-на-віч із голкіпером, але в цьому випадку С.Науменко скористався тим, що футболіст далеко відпустив м'яч, ліквідував загрозу.
На 30-й хвилині олександрійці мали змогу зрівняти рахунок. Я.Ямпіль майже від кутового прапорця остро подав у штрафний майданчик, ближче до м'яча був захисник господарів поля А.Шендрік, але витягнувшись у шпагаті не зміг замкнути передачу. Головним чином атаки олександрійців проходили правим флангом, де активно діяв Я.Ямполь, наскільки його партнери по команді створювали перспективні комбінації, наскільки вони і марнувалися новачком.
В іншому таймі олександрійці почали діяти активніше, щільніше, їх атаки стали осмисленими і одна з них увінчалася взяттям воріт. На 55-й хвилині О.Гуськов виборовши м'яч у штрафному майданчику гостей, проштовхнувши його у сітку воріт – 1:1.
На 60-й хвилині після помилки захисників, «комсомольці» вивели С.Герасимця на ударну позицію, котра пробила з лінії штрафного майданчика, але В.Леванідов забрав м'яч у руки. На 68-й хвилині олександрійці мали змогу повести у рахунку. І.Озарків пройшов центром, ввійшов у штрафний майданчик, віддавши передачу на Є.Чепурненка, той пробивши по воротах, але захисник відверто зіграв рукою і арбітр назначив пенальті. Удар В.Бідловського парирував О.Кліщук.
На 72-й хвилині Б.Бічков пройшов правим флангом, зробив передачу на В.Бідловського, який майже з кута штрафного майданчика, майстерно відправляє м'яч у сітку воріт – 2:1. Поступово бойовий запал у підопічних І.Жабченка почав стухати, вони явно не підтримували того темпу, який мали на початку зустрічі.
Слід відзначити високу результативність О.Гуськова, який забиває вже у третьому контрольному матчі поспіль. Перший гол Олександр забивши у зустрічі із дніпродзержинською «Сталью» (2:0), другий – у Полтаві «Ворсклі» (1:1), і третій у нинішньому матчі, виходивши на заміну. Ось і під завісу матчу він мав можливість збільшити лік своїм голам у літньому міжсезонні. На 85-й хвилині О.Гуськов зіграв на випередження і пробивши метрів із 15-ти, але на заваді став голкіпер «Гірника-Спорт», і відбивши цей м'яч.
На 89-й хвилині Ю.Коломоєць пройшов правим флангом, віддавши розрізну передачу до штрафного майданчика, першим на м'ячі опинився В.Бідловський, він віддав на О.Гуськова, той із одинадцятиметрової позначки умудрився пробити вище воріт. Вже на останніх секундах зустрічі, Є.Лугачов потужно пробив із стандарту, але В.Леванідов зіграв удало, перевівши м'яч на кутовий.
Наступний спаринг футболісти ФК «Олександрія» проведуть 8 липня о 18:00 на стадіоні «Ніка». Суперником буде кременчуцький "Кремінь".
ОЛЕКСАНДРІЯ – ГІРНИК-СПОРТ – 2:1
Голі : Гуськов (55), Бідловський (72) – Герасимець (13).
Олександрія (1-й тайм): Науменко, Сухоцький, Шендрік, Басов, Ломко, Скарлош, Койдан, Голенков, Чепурненко, Пономар, Ямпіль. (2-й тайм) : Леванідов, Шендрік, Басов, Ломко, Койдан (Озарків, 58), Чепурненко, Пономар (Коломоєць,70), Бідловський, Гуськов, Бічків, Леонов.
Гірник-Спорт : Сітніков (Кліщук, 46), новачок (Чмеленко, 63), Нелін, новачок (Голядинець, 73), Шульц (Петриченко, 54), новачок (Дячук, 57), Лугачов, Климаков (новачок, 46) Корольков (Новіков, 60), Рябцев, Герасимець (Кисіль, 77).
Read 3080 times Last modified on Вівторок, 08 липня 2014 14:41

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha