Останні новини

Середа, 02 липня 2014 13:08

Cпортивні держслужбовці

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)

Продовжується низка спортивних заходів, організованих Кіровоградською облорганізацією ФСТ «Спартак» (голова Геннадій Сальков).

У цьому році під патронатом заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Віті Атаманчук, разом з Управлінням молоді та спорту Кіровоградської ОДА (начальник Сергій Колодяжний), Управлінням державної служби Головдержслужби України в Кіровоградській області (заст. начальника Олега Подушка), відділенням НОК у Кіровоградській області ( Володимир Ковалев) та профспілкою працівників державних установ (голова Віктор Федотов) була організована та проведена VІІ Обласна спартакіада серед збірних команд державних службовців місцевих органів виконавчої влади та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. Віталія Кличка Лариси Онул. Змагання традиційно проводились на базі Кіровоградської льотної академії НАУ (ректор Неділько С.М.) та складалися з 4 видів спорту: футзал, теніс настільний, шахи та шашки.

У змаганнях з шахів серед чоловіків третє місце посів Бібік Володимир з Бобринецького району, іншим став Гордус Дмитро з Добровеличківської РДА, а беззаперечним лідером та победителем став Антіпов Сергій з Олександрівського району.

Серед жінок третьою стала Білик Валентина з Олександрійського району, яка щорічно займає призові місця на обласних змаганнях. Іншою стала Ковбасюк Людмила з Бобринецької РДА, а перемогла Оковита Світлана, представник Онуфріївського району.

На змаганнях з шашок третє місце посіла Руденко Юлія з Устинівщини, срібло здобула Ткаченко Тетяна з Бобринецької РДА, а перемогу у шашках святкувала Якименко Галина з Добровеличківського району.

Серед чоловіків третє місце посів Федчишин Павло з Кіровоградського району, вторе місце – Юшко Едуард із Устинівщини, а переможцем став Сукіасян Сергій з Бобринецького району.

Чоловіки у змаганнях з тенісу настільного посіли наступні призові місця: 3-те: Лінь Олексій з Онуфріївського району, 2-ге - Лінець Віталій з Бобринецького району, а золото в активі дворазового призера Всеукраїнської спартакіади Лум'яник Станіслава з Олександрійського району, в обласних змаганнях.

Серед жінок третьою стала Кімберле Любов із Бобринецького району, друге місце посіла Федерова Тетяна з Кіровоградської облдержадміністрації, а перемогла Репенька Людмила, яка представляла Олександрійський район.

У футзалалістів третє місце за збірною командою Олександрійського району, друге місце здобула збірна команда Бобринецького району, а переможцем стала команда Управління державної земельної агенції.

У загальнокомандному заліку третє призове місце посіла команда Устинівського району. Інше місце зайняла дружня команда Олександрійського району. Переможцем Обласної спартакіади, завдяки стабільно гарному виступу у всіх видах спорту, стала команда Бобринецького району (на фото).

Олексій Коваленко

Read 6765 times Last modified on Середа, 02 липня 2014 13:26

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha