Останні новини

Вівторок, 13 травня 2014 15:13

Браво, тренери, Дякую, хлопці!

Автор: 
Rate this item
(9 votes)

БК "Кіровоград" обіграв у півфінальному матчі БК "Дніпро-2" з рахунком - 77:67 (24:19,16:14, 18:20, 19:14) і завтра побореться за золото у вищій лізі.

Детальний звіт, як завжди, коли емоції трохи вщухнуть. Поки що повідомлю, у цьому поєдинку кіровоградці продемонстрували відмінну гру насамперед у захисті. Завдяки цьому лідери дніпропетровців, збірники України Мішула та Тимофєєнко не змогли проявити своїх найкращих якостей, які були нейтралізовані злагодженими діями наших хлопців. А це, як не крути, чудова тренерська робота, яка розробила такий тактичний план на гру, що іноді викликав здивування несподіваними рішеннями. І гравці чудово здійснили задумки своїх наставників. І хоча один з арбітрів виявився дуже суворим до нашої команди, нагородивши двома технічними і одним неспортивним фолом, але і це не допомогло дніпропетровцям. Не зламали підопічних Ігоря Чигринова та 12 триочкових конкурентів. На будь-яку дію суперників у нас знаходилася своя протидія, яка виявлялася набагато ефективнішою. І хоча просто блискуче провів цю гру Кью Томас (21 очко, 11 підбирань), та й Максим Балашов (20 очок, 6 підбирань, 4 передачі) знову не підкачав, але виділити сьогодні потрібно всю команду, яка наочно продемонструвала, що вчорашня не зовсім Вдала гра з БК "Донецьк-2" була просто прикрим непорозумінням. Отже, давайте порадіємо і почекаємо суперника, який у будь-якому випадку буде ще сильнішим за попередній. Але й ми стаємо сильнішими з кожною новою грою. А до омріяної мети залишився один крок.

Read 6142 times Last modified on Вівторок, 13 травня 2014 19:13

COMMENTS_LIST_HEADER  

Знахаренко
+1 #1 Знахаренко Четвер, 15 травня 2014
Хочеться поблагодарить БК Киировоград за прекрасно проведенный сезон и золотые награды и пожелать им дальнейших успехов !!! Отдельная благодарность Юрию Илюику за информационную поддержку матчей и интересные статьи !!!! Спасибо ребята !!! С уважением А. Знахаренко !
BUTTON_QUOTE

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha