Print this page
Субота, 26 квітня 2014 11:35

"Динамо-2" знову грає внічию з "УкрАгроКомом"

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
"Динамо-2" знову грає внічию з "УкрАгроКомом" фото: fcdynamo.kiev.ua

Але якщо у першому колі в Олександрії соперники обмінялися голами наприкінці другого тайму, то цього разу — у заключній п'ятихвилинці першого.

Один із аутсайдерів першого дивізіону, резервна команда Динамо, у звітному турі мала вигравати. Ситуація складається таким чином, що якщо зараз кияни не приймуться ліквідувати своє 6-очкове відставання, то незабаром буде вже пізно.

У першому колі в Олександрії ці суперники перетнулися вперше в історії, і тоді на пізній гол Юссуфа відповів уже у компенсований час Ляшенко (до речі, обидва автори голів грають тепер уже в інших командах). Наразі історія повторилася, але з тією різницею, що цього разу суперники обмінялися голами на останніх хвилинах першого тайму.

Щоправда, цього разу активніше розпочали динамівці. Вже в дебюті їхній найяскравіший гравець на даний момент, М'якушко, опинився з м'ячем перед воротами, але відправив м'яч до рук Науменка. Незабаром на флангову передачу Гемегі намагався відгукнутися Маїк, але захисники гостей позбавили його простору та можливості потривожити свого воротаря.

Дещо краще йшли справи попереду і в головківців, але при цьому вони не соромилися бити. Так, після удару Койдана м'яч просвистів поруч із воротами. Ближче до перерви гості серйозно обклали штрафний майданчик динамівців і заробили кілька кутових. А незабаром стався і такий бажаний для «аграріїв» гол, коли подачу з правого флангу у виконанні, здається, Шестакова сповна використав Скарлош, що розстріляв ворота, – 0:1.

Але ще до перерви динамівцям вдалося відігратися. Гості зіграли рукою у власному штрафному майданчику, і Братков з точки переграв воротаря – 1:1. І цей запал зберігся і на другий тайм, коли динамівці створили одразу кілька зручних моментів. Одразу після перерви М'якушко та Морозенко буквально розстрілювали ворота, але марно. Гемега свій прохід завершив дещо нехитрим ударом. А після чергового флангового прориву Гемегі М'якушко неточно пробив головою. Міг забивати і Рижук (після подачі кутового), але теж розгубився у зручній ситуації.

Кінець матчу суперники розрядили численними замінами, але на фінальний штурм сил уже не приберегли. Нічия, можливо, і зручний результат для головківців, але динамівцям такі матчі бажано вигравати, якщо, звичайно, команда вже не зневірилася в боротьбі за виживання.

Динамо-2 (Київ) – УкрАгроКом (Головківка) – 1:1
Голи: Братков, 45 (пін.) – Скарлош, 41

Динамо-2: Бущан, Рижук, Братков, Ягодінскіс, Чорноморець, Морозенко (Ісраїлів, 77), Цибульник (Савченко, 74), Гемега, М'якушко (Акубардія, 89), Хлєбас, Маїк (Яремчук, 74). Тренер: Олександр Хацкевич

УкрАгроКом: Науменко, Любчак, Мамонов, Покосенко, Радевич, Степанюк, Койдан (Боровський, 68), Шестаков (Лозовий, 79), Скарлош, Горбаненко (Соломка, 26), Пономар (Бровкін, 89). Тренер: Юрій Гура.

16:00. м. Київ. Стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського».

Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків).
Помічники: Володимир Луцький (Івано-Франківська обл.), Володимир Журибіда (Луцьк).
Резервний арбітр: Павло Чижевський (Київ).
Інспектор: Олександр Кравченко (Донецька обл.).

Артур Валерко, Football.ua

Read 5055 times

Latest from SportРепортер

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha