Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 04 червня 2015 15:59

We Are the Champions!

Автор: 
Rate this item
(7 votes)

Пропонуємо до вашої уваги ФОТОЗВІТ з церемонії нагородження ФК «Олександрія» золотими медалями чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги. У завершальній грі сезону олександрійці розійшлися миром із срібним призером чемпіонату дніпродзержинської «Сталлю» – 0:0, після чого з рук президента ПФЛ Сергія Макарова здобули малі золоті медалі.

Відразу після закінчення зустрічі зі «Сталлю» кореспондентові «Sportрепортера» вдалося взяти ексклюзивний коментар у керівника Кіровоградської ОДА, президента ФК «Олександрії» Сергія Кузьменка з приводу перемоги його клубу у чемпіонаті.

- Вітаємо Вас та команду з довгоочікуваним виходом у Прем'єр-Лігу. Розкажіть про свої емоції та враження від сезону, що закінчився.

- Дякую! Сезон видався дуже непростим, маю зараз багато емоцій. Головне, радісно бачити, що настрій у вболівальників «Олександрії» гарний, адже нарешті наша команда за спортивним принципом добилася права грати серед найкращих клубів нашої країни. З чим я всіх нас і вітаю!

- Яким Ви бачите майбутнє своєї команди у елітному дивізіоні?

- Я впевнений, що футболісти та тренерський штаб зроблять усе можливе для того, щоб «Олександрія» грала гідно у Прем'єр-лізі. У Володимира Богдановича Шарана мета завжди одна – виходити та грати на перемогу у кожному матчі.

Андрій Мороз, фото автора, «Sportрепортер»

Read 3820 times Last modified on Четвер, 04 червня 2015 16:16

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha