Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 13 серпня 2020 19:26

Інгулець виходить у Прем'єр-лігу

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
Інгулець виходить у Прем'єр-лігу UA-Футбол

Сьогоднішня зустріч "Інгульця" з "Балканами" мала значення для обох команд. Команда з Петрова вирішувала завдання перемоги у чемпіонаті та виходу до Прем'єр-ліги, а "Балкани" збереження прописки у першій лізі.

У напруженому матчі підопічні Сергій Лавриненко зіграли в нічию 1:1 і вибороли право грати наступного сезону у вищій лізі українського футболу. Варто зазначити, що такий рахунок дозволив і "Балканам" зберегти прописку у Першій лізі.

Тож зіграти у Прем'єр-лізі 20/21 честі удостоїлися "Інгульець", "Рух" та "Мінай". "Волинь" билася до кінця, але в останньому турі програла команді Кобіна і втратила шанси на підвищення у класі.

Перша ліга. 30-й тур

Агробізнес – Оболонь – 2:0
Балкани – Інгулець – 1:1
Гірник-Спорт – Прикарпаття – 2:4
Металург – Чорноморець – 1:4
Металіст 1925 – Кремінь – 4:2
Мінай – Волинь – 1:0
Рух Львів – Авангард – 4:0


За нашою інформацією, на сьогоднішньому засіданні атестаційної комісії АФУ усі три перші команди, які посіли призові місця у Першій лізі, отримали право стартувати 22 серпня у Прем'єр-лізі. Цікаво, що "Агробізнес" не подавав заявку на атестацію до УПЛ. Львівський "Рух" зараз іде четвертим, але вони матимуть три очки за неявку запорізького "Металурга" на матч. У підсумковій таблиці львів'яни випередять "Інгульець" та фінішують другим

Sportreporter

Read 787 times Last modified on Четвер, 13 серпня 2020 23:30

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha