Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 06 серпня 2020 10:48

Зірка закінчила сезон уразкою

Автор: 
Rate this item
(2 votes)
Зірка закінчила сезон уразкою (c)ФК Зірка

У останньому матчі групового етапу аматорського чемпіонату України кропивницька "Зірка" на своєму полі поступилася запорізькому "Мотору" - 1:3.

На цей матч футболісти "Мотора" виходили з шаленим настроєм. Адже перемога гарантувала підопічним досвідченого наставника Анатолія Чанцева місце у плей-офф. Але молоді кропивничани, як показали попередні матчі, здатні гідно протистояти фаворитам. І цей поєдинок не став виключенням.
З перших хвилин гості рішуче пішли вперед. І у двох епізодах лише блискуча реакція голкіпера Віталія Онопка рятувала господарів від неприємностей. Та реалізувати свої шанси запоріжцям не вдалося. А хлопці Саміра Гасанова відбили штурм конкурентів, заспокоїлися і стали переходити до атакувальних дій. І чи не друга реальна нагода нашої команди принесла успіх. На 35-й хвилині Андрій Махіня отримав м'яч на підступах до штрафного майданчика, трохи просунувся вперед і пробивши у ближній кут. Голкіпер гостей Ян Вічний трохи запізнився зі стрибком і не стиг завадити голу – 1:0. Але раділи кропивничани не довго. Вже за чотири хвилини захисники "Зірки" не встигли за швидким легіонером конкурентів Рахмуні. Мохаммед увірвався у штрафну з лівого флангу та зряче пробивши у дальній угол – 1:1.
Миттєво кропивничани знову могли вийти вперед. Після помилки оборонців "Мотору" Андрій Махіня опинився наодинці перед воротами. Та цього разу форварду не пощастило і він потрапив у стійку. А добивання із близького відстані захисники заблокували. А відповідь підопічних Анатолія Чанцева також була дуже небезпечною. У штрафному майданчику господарів виникла метушня, але кілька ударів прийшлися у ноги "зіркових" оборонців. Наприкінці першого тайма суперники обмінялися дуже небезпечними штрафними. Та ні Павлу Замуренко, ні Леоніду Шитову влучити в ціль не вдалося. І нічийний рахунок 1:1 запоріжцям ніяк не влаштовував.

Читайте найцікавіші новини у нашому Telegram каналі
А майже одразу після перерви гості забили такий бажаний другий гол. Тут не обійшлося без фарту, коли м'яч двічі після ударів знову опинявся у гравців "Мотора" і з третього разу Олександр Крук таки пробив захисників і Віталія Онопка – 1:2.
Після цього гості перейшли на гру іншим номером. Кропивничани йшли вперед великими силами, але суперники грамотно та надійно захищалися. Ну й у контратаки "мотористи" швидко вибігали. Під час одного з таких випадів чи не найкращий у складі гостей Олександр Крук у черговий раз на правому фланзі переграв своїх опікунів і був збитий біля штрафного майданчика. Пенальті впевнено реалізував Олексій Бандурін. За ту годину, що залишився до фінального свистка, хлопці Саміра Гасанова намагалися забити і мали для цього кілька гарних шансів. Але більше відзначитися господарям поля цього сезону не судилося. Тож гості досягли бажаного, виграли цей поєдинок і вишли до плей-офф. А нашим футболістам та тренерам, незважаючи на невдалий фініш, потрібно подякувати за цей дуже непростий сезон, у якому молодь набралася досвіду і продемонструвала гарний потенціал.

"Зірка" (Кропивницький) – "Мотор" (Запоріжжя) – 1:3 (1:1).
5 серпня 2020 року (середа). Початок о 17:00. Кропивницький. Стадіон "Зірка". Оцінка поля: 5. Температура: +32 С. Освітлення: природне. 0 глядачів. Чемпіонат України серед аматорських команд, груповий етап, група 3, 2 коло, 18 тур.
Арбітр : Гулін Олексій (Дніпро).
Помічники арбітра : Невінчаний Родіон (Дніпро), Аллахвердієв Еллур (Дніпро).
Четвертий арбітр : Кравченко Олексій (Кропивницький).
Спостерігач арбітражу : Кириченко Ярослав (Кропивницький).
Компенсований час : 2 - 6.
"Зірка" : 96. Онопко Віталій, 36. Мороз Євгеній, 57. Кривоший Єгор, 75. Сидоренко Данило, 39. Мачелюк Артем, 52. Махіня Андрій (80. Кутулупенко Сергій, 64) 26. Хорольський Дмитро к/к (9 72. Лопушенко Ігор (54. Кіяниця Владислав, 84), 69. Савіцький Андрій (49. Манастирний Олег, 81), 70. Замуренко Павло, 56. Павлюк Кирило. Запасний гравець: 79. Жданович Олексій. Головний тренер Гасанов Самір.
"Мотор" : 71. Вічний Ян, 25. Бандурін Олексій, 30. Порубльов Ігор, 13. Пєсков Євген-к/к, 77. Місюра Євген, 26. Рахмуні Мохаммед (87. Ломака Сергій, 57), 2. Павелько Олексій , 22. Шитов Леонід, 21. Крук Олександр, 14. Кальнічев Данило (6. Кардаш Віталій, 81), 24. Мелі Генрі (16. Плахтир Дмитро, 85). Запасні: 1. Олійник Іван, 99. Мацюта Дмитро. Головний тренер: Чанцев Анатолій.
Голі : 1:0, Махіня Андрій (35); 1:1, Рахмуні Мохаммед (39); 1:2, Крук Олександр (47); 1:3, Бандурін Олексій (77, пін).
Попередження : Бандурін Олексій (41, неспортивна поведінка), Павлюк Кирило (45, неспортивна поведінка), Сидоренко Данило (90, неспортивна поведінка).

fczirka.com.ua

Read 507 times Last modified on Четвер, 06 серпня 2020 10:54

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha