Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Четвер, 12 грудня 2019 15:01

Передматчева прес-конференція Володимира Шарана та Валерія Лучкевича

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
Передматчева прес-конференція Володимира Шарана та Валерія Лучкевича fco.com.ua

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран та гравець команди Валерій Лучкевич зустрілися із журналістами у конференц залі «Гент Стедіум» напередодні гри із «Гентом» у рамках шостого туру групового етапу Ліги Європи.

Володимир Богданович зазначив, що у заключному матчі групового етапу його команда буде битися до останньої секунди, і цей поєдинок буде дуже важливим для олександрійців. Щодо втрат, то команді проти «Генту» не допоможуть Дмитро Шастал, Артем Сітало, Євген Протасов та Гліб Бухал. Ці гравці залишилися в Україні. На запитання журналістів: «Яку оцінку ви можете поставити команді за п'ятибальною системою за весь відбірковий євроцикл?», Володимир Шаран відповів, що поки що не може дати оцінку, бо ще одна гра попереду. Хоча, загалом, команда виступила на тверду «четвірку». І додавши, що хотілося б, щоб «Олександрія» посіла третю сходинку у групі І.
Читати: Прогноз матчу Гент-Олександрія

У Валерія Лучкевича запитали про те, чи спілкується він із футболістами, з якими грав у Бельгії. Валерій відповів що так, спілкується. Але напередодні матчу жодних розмов щодо поєдинку проти «Гента» не відбувалося.
fco.com.ua

Read 1688 times

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha