Футбол Баскетбол Бейсбол Легка атлетика Олимпійські ігри

 

Останні новини

Понеділок, 11 січня 2016 12:40

"Зимові канікули" бейсболісти провели на майданчику

Автор: 
Rate this item
(1 Vote)
8 січня відкрився бейсбольний сезон 2016 року! Відкрився він за традицією щорічним турніром "Зимові канікули".
Через складні погодні умови київська команда не змогла дістатися до Кіровограда, тому найближчі три дні у приміщенні СДЮШОР-2 змагатимуться за медалі та кубки турніру чотири кіровоградські команди: "Дракони" ДЦЮТ "Юність" (тренер Сергій Хименко), "СДЮШОР- 35" (тренер Дмитро Лімаренко), "Wild Cats" (тренер Віталій Рибалко), "Yankees" (тренери Роман Лопата та Євген Поляков).
Підсумковий день "Зимових канікул" розпочався з конкурсу Pitch-Hit-Run. Найкращим раннером став Павло Лозовий (Yankees), найкращий б'ючий Дмитро Чермашенцев (СДЮШОР-35), найкращий пітчер Максим Тригубенко (53 мрн, Дракони), а переможцем Євген Дмитрієв (СДЮШОР-35).
Але у півфіналах картина була протилежною: дівчатка виграли 7-4 у "Драконів", а Yankees спокійно дотиснули СДЮШОР-35 з рахунком 3-0.
Далі було найдивовижніше. Скільки ви особисто бачили (не по телевізору чи запису) перемог walk-off? Це коли останнім ударом заводиться переможне очко, і гра закінчується. У нас обидва фінали стали такими. Удар Микити Гуцало оформив перемогу СДЮШОР-35 (єдину, до речі, на турнірі) у фіналі за бронзу, 16-15! "Дабл" Євгенія Бойко приніс "золото" та перемогу у турнірі Yankees, 5-3.
Найкращим б'ючим турніру стала Олександра Бугера, Wild Cats. Найкращим захисником - Владислав Серватка, Yankees. Ну а його товариш по команді Євген Бойко став Most Valuable Player (найкориснішим гравцем для своєї команди).
Головним підсумком турніру можна вважати величезний досвід відмінних ігор, накопичений гравцями та тренерами. Дуже важливою є увага батьків, і цього року багато батьків відвідали турнір (фото нижче). Немаловажними були й медалі, призи та нагороди, це пам'ять. Втомилися всі, але 8 ігор для кожної команди – класне проведення часу для бейсболістів на канікулах!
джерело facebook
Read 587 times Last modified on Понеділок, 11 січня 2016 12:45

Написати коментар

Правила додавання коментарів


FORM_CAPTCHA
Оновити Captcha